2777
2789

سلام از کجا متوجه شدید رفلاکس داره؟سنش چقدره؟

نهایتش گیر نیومد میبرید دکترش میدید ایرانیشو بنویسه

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از کجا متوجه شدید رفلاکس داره؟سنش چقدره؟ نهایتش گیر نیومد میبرید دکترش میدید ایرانیشو بنویسه

خدا رو شکر داداشم برام پیدا کرد😊 شیر بالا میاورد و سینش خس خس میکنه و خوب شیر نمیخوره و مدام انگار ترش میکرد . ۴ ماه  و نیم

سلام عزیزم منم دیروز این دوتا دارو رو خریدم روزی چن بار و چن سی سی این داروهارو میدین؟دکتر پسر من ای ...

سلام عزیزم من هر دو رو هر ۱۲ ساعت موتیلیوم و یک و نیم سی سی و زانتاک و یک سی سی میدم

سلام عزیزم من هر دو رو هر ۱۲ ساعت موتیلیوم و یک و نیم سی سی و زانتاک و یک سی سی میدم

سلام عزیزم اثری داره زانتک و موتیلیوم ؟منم خواستم بگیرم گفتم نظرتونو بپرسم دکتر رانیتیدبن داده بی تاثیره ولی

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
سلام عزیزم اثری داره زانتک و موتیلیوم ؟منم خواستم بگیرم گفتم نظرتونو بپرسم دکتر رانیتیدبن داده بی تا ...

اره عزیزم واسه بچه های من خوب بود تا زمانی که میخوردن بالا نمیاوردن. الانم که به غذا خوردن افتادن خیلیربهتر شدن.