@آرسو
1388_shayan_@
سلام
امروز 40 روزه که من زایمان کردم. خواستم براتون از روز زایمانم بنویسم. 😊
1 روز مونده بود که 40 هفته م تموم بشه. هر لحظه منتظر یه علامت بودم که زایمانم شروع بشه. اما خبری نبود.😏 از یک ماه قبلش نرمشهامو جدی انجام میدادم و از توپ استفاده میکردم. کل دوران بارداریمم پیاده روی داشتم. انتظار داشتم زایمانم زودتر از موعد باشه. اما نه دردی داشتم نه انقباضی. 🤨از طرفی دیگه سختم شده بود. تو خوابیدن و راه رفتن مشکل داشتم و نگران بودم که بچه م مدفوع نکنه و مشکلی براش پیش نیاد.🙄 از یه طرفم اضطراب اینو داشتم که جوجه م روز به روز داره بزرگتر میشه و قراره پدر من تو زایمان در بیاد🙈خلاصه 39 هفته و 6 روز بودم. داشتم تو خونه نظافت میکردم که اولین نشونه رو دیدم. ☺️اونم اومدن مخاط دهانه رحم بود. گفتم دیگه زایمانم نزدیکه😨ساعت 12:30ظهر بود. به کارم ادامه دادم. از ساعت 2 یه سری درد و انقباضهای منظم شروع شد. که با چیزی که توی کلاسهای بارداری گفته بودن فرق داشت. فاصله هاشون از همون اول یک ربع بود و زیر دلم. منم فکر میکردم پس اینا درد زایمان نیست🤔تا ساعت 4 تحمل کردم. تا اینکه همسرم اومد خونه. ماساژم داد. دوش آب گرم گرفتم. اما دردها ادامه داشت😢. دیگه وسایلو جمع کردیمو رفتیم بیمارستان. اونجا NSTگرفتن و گفتن مشکلی نیست. اما دردهای زایمانی اینطوری نیست! 😲خلاصه نیم ساعتی که اونجا بودم چند بار معاینه شدم تا اینکه بلاخره دفعه آخره گفتن نشتی کیسه آب پیدا کردی و بستریت میکنیم. ساعت 5:30بود.منم خوشحااااال که بلاخره همه سختیها تموم میشه و بچمو مبینم😍. بستری شدم و از ساعت 7 دردهام بیشتر شد. به دکترم گفته بودم که میخوام زایمان اپیدورال داشته باشم . ماما مرتب منو معاینه میکرد.2 سانت با افاسمان 50،3 سانت با افاسمان60، دفعه سوم اجازه ندادم معاینم کنه. خیلی درد داشت😭نیم ساعت بعدش اومد گفت باید معاینت کنم، 6 سانت... گفتم پس اپیدورالم چی شد؟ تحمل ندارم. گفت روند به این خوبی. چرا کندش کنیم؟ ساعت حدودای:8:30 شب شده بود.بازم معاینه😭😨گفت 8 سانتی. عالیه. اما من از درد قدرت نفس کشیدن هم نداشتم. دکترم مرتب تشویقم میکرد و من سرمو به میله های تخت فشار میدادم. که البته بعدا پیشونیم کبود شده بود😅
ساعت 10 فول شدم و رفتم رو تخت زایمان و پسرم یک ربع بعدش به دنیا اومد. برای من بعد از فول شدن خیلی راحت بود دیگه درد نداشتم و فقط حس فشار خیلی خیلی قوی😃حتی به کمک ماما هم احتیاج نداشتم و با چند تا زور زایمان تموم شد💞