2777
2789

دو سه هفته دیگه عروسی عزیزم هست. چیکار کنم.

چند سال نامزد بودیم شش ماه قبل همکارش افتاد وسط و خودش را بهش قالب کرد. عقد کردن داغون شدم. 

الان شنیدم عروسیشه نمیدونم چیکار کنم.

نگرانی و غصه داغونم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش ارزوی خوشبختی کن

همین

چیزایی که در مورد همکارش گفتی واسه راضی کردن خودته

ایشون انتختبشون فرد دیگه ای بوده، دام افتادن یعنی چی!

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
دو سه هفته دیگه عروسی عزیزم هست. چیکار کنم. چند سال نامزد بودیم شش ماه قبل همکارش افتاد وسط و خودش ...

الخیر و فی ماوقع( خیر توی چیزیه که اتفاق می افته). مطمئن باش این اتفاق حتما واست خیر بوده و حتما قراره آدم بهتری بیاد توی زندگیت که تو رو با دنیا عوض نکنه.

بی لیاقت بوده اگه الان نمیرفت بعدا میرفت و تو باید بچه به بغل میومدی خونه بابات همون بهتر که رفت حیف نشدی   ایشاالله ی بخت خوب میاد برات 

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
دو سه هفته دیگه عروسی عزیزم هست. چیکار کنم. چند سال نامزد بودیم شش ماه قبل همکارش افتاد وسط و خودش ...

مطمئن باش لیاقتتو نداشت.خودتو نباز

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
الخیر و فی ماوقع( خیر توی چیزیه که اتفاق می افته). مطمئن باش این اتفاق حتما واست خیر بوده و حتما قرا ...

من ب تک تک حرفایی ک گفتین ایمان دارم

حتما حتما چیز بهتری در انتظارمونه 

خدا ک بد واسه بنده هاش نمیخاد

مطعنم حکمتش رو بعدا می فهمی استارتر

من خودم تجربش کردم ک میگم . ب خدا اعتماد داشته باش 

ی وقت ب خودت میای میگی خدا رو شکر ک نشد🙂