2777
2789

سلام مامانا....من دوروز از موعد پریم گذشته و دقیق روز موعد پری لک قهوه ای دیدم از دیروز لک قهوه ای دارم امروز صورتی شده زیاد نیست کلا در حد 3.4 قطره نیست امروزو دیروز.....حالا ما فقط لک لانه گزینی دارم یا خونریزی کمشم هست؟جواب بدین ثواب داره😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو ام عزیزم از دیشب لک دارم بعد از صبح نداشتم از عصر بازم دارم الان رفتم دستشویی باهام چند قطره خون صورتی اومد از دیشب کمر درد دارم شدید راستی من زودتر از موعدم هست این لک و خونریزی ها بلاتکلیفم

منم روز ۲۰ و ۲۱ و ۲۳ و امروز ک ۲۴ روزمه لک میبینم دیگه خیلی ناراحتم کسی میدونه من چمه یا لانه گزینیه یا میخوام پری بشم 

استارتر بی بی چک بزن دیگه باید نشون بده برات

منکه دیگه امید ندارم ب بارداری اخه ۷ روز مونده تا پریم

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
منم مثل تو ام عزیزم از دیشب لک دارم بعد از صبح نداشتم از عصر بازم دارم الان رفتم دستشویی باهام چند ق ...

منم یک هفته مونده شما چند روز مونده ب پریودت

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
دیروز زدم منفی بود دوستم😢😢😢

فکر کنم داری پریود میشی عیب نداره ان شالله ک پری نیاد باردار باشی منم از وقتی لک میبینم همش اعصابم خورده 

ببخشید نا امیدت میکنم ولی احتمالا مال لانه گزینی نیست من چند بار این مدلی شدم.نا امید نباش ایشالا ماه بعد بارداری

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
ببخشید نا امیدت میکنم ولی احتمالا مال لانه گزینی نیست من چند بار این مدلی شدم.نا امید نباش ایشالا ما ...

اخه من اینطوری نشدم تا حالا

ینی کسی نیست مث من بوده باشه الانم یا باردار باشه یا بچه دار😦😦😦😦