2777
2789

کانون زبان خیلی عالیه پسرخاله ام همسن بچه شماست کانون میره با شعر و کارت و کارتون باهاشون کار میکنن 

خودم هم سطح بزرگسال کانون میرفتم و خیلی راضی بودم  ولی فکر کنم نسبت به اموزشگاه های دیگه گرون تره البته هر رده ای فرق میکنه شهریه دوره کودک رو نمیدونم 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

در کل بهترین اموزشگاه ک تو کل کشور هست و مدرکش تایید شده است و عالی بوده

سفیر هستش

ولی خب شهریه اش هم بیشتر از بقیه اموزشگاه هاست

کدوم شهری؟

بچه کلاس اولی رو نفرست لطفا

هنوز زوده

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانون زبان عالیه کلاساش زیرنظر آموزش وپرورشه توکل کشورم کلاساش همزمانه مسافرتم برید میتونه بره کلاسش

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...

من پسرم کانون میره ولی قانونش اینه که باید اولش رو تموم کنه یعنی تیر ماهی که اولش تموم شد میره ترم یک کانون.پسر من الان دومه ترم ۲ کانونه.خیلی خوبه مشقش از مدرسه بیشتره.خیلی اصولی یاد میدن.و سختگیرن.

سفیر خوب هست ولی برای مکالمه نه اونایی که تازه میخوان شروع کنن مثلا من چند ترم رو کانون خوندم تا گرامر ام قوی بشه و بعد تصمیم گرفتم که در اخر برای مکالمه سفیر برم ولی برای شروع کانون خوبه چون بیشتر رو گرامر تاکید داره و پس فردا بدرد مدرسه هم میخوره سن بچه تون هم کاملا مناسبه الان حتی بعضی از مدارس غیرانتفاعی خودشون کلاس زبان میزارن اگه میخواین تاخیر بندازین فقط امسال باشه و از سال سوم به بعد حتما بفرستینش 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
در کل بهترین اموزشگاه ک تو کل کشور هست و مدرکش تایید شده است و عالی بوده سفیر هستش ولی خب شهریه اش ...

اخه دخترم با اینکه کلاس اوله تو پیش دبستان خوندن نوشتنو یاد گرفته و الان از رو کتاب خیلی خوب میخونه کلا از بچگی یادگیری زبانش خوب بود

اخه دخترم با اینکه کلاس اوله تو پیش دبستان خوندن نوشتنو یاد گرفته و الان از رو کتاب خیلی خوب میخونه ...

عزیزم درسته شاید بچه شما باهوش باشه

ولی هرچی هم ک باشه فقط ۷سالشه

الان سن بچگی کردنش هست

من معلمم معلم کلاس اول

بهتون پیشنهاد میکنم ک الان اگه بچه واقعا پایه اش قویه

کلمات اضافه باهاش کارکنید ک مخزن واژگانش تقویت شه

و اینکه اگه تو شهرتون کلاسای چرتکه هست بفرستیدش کلاسای چرتکه واقعا مفیدن

کلاس زبان رو از کلاس سوم شروع کنید

ان شاالله موفق باشید عزیزم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

تازه همون کلاس سومم بنظرم زوده ولی باز بهتراز اوله

سن مناسبش کلاس چهارم به بعد هستش

الان جز اینکه بچه گیج بشه کلاس رفتنش فایده ای نداره