2777
2789
عنوان

نحوه ی ابراز علاقه یک خانم چطوریه؟؟ (آقا هستم).

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 265 پست
خب دیگه،یا کلا هرچی...تجربه خودمو میگم😁😁یا ممکنه ب رفتار شما با خانمهای دیگه واکنش هرچند غیر محسوس ...

وای درست گفتین، ممنون. تو گروه تلگرامی بودبم ایشون بودند و بحث مسحره بازی و شوخی بود، یکباره برگشت به من پیغام داد خب با خانم ها گرم گرفتین. اصلن متوجه منظورش نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=73412799] بستگي به طرف مقابلت داره  مثلا من وقتي اولين بار همسرمو ديدم به شدت عاشقش شدم واي خيلي سرد باه ... [/QUOTE وا چ کاریه خوب

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
وای درست گفتین، ممنون. تو گروه تلگرامی بودبم ایشون بودند و بحث مسحره بازی و شوخی بود، یکباره برگشت ب ...

خب دیگه میگم ک تجربه خودمه🙈من حتي سرسنگين  و نا محسوس قهر هم میکردم😸😸😹😹😹می پرسید نیستید چند وقته منم می گفتم دیگه مزاحم نمیشم دوستان هستن دیگه😹😹

نمیدونم چرا حس مادری رو دارم ک پسرش علاقه مند شده به یکی میخاد داماد شه      

خخخخ   نمیری مادررررر 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
من شرایط کاری را داشتم توضیح میدادم یکد فعه گقت  خانمتون با این شرایط مشکل ندارند ؟  من گف ...

مطمئن باشید هدفش از این سوال فقط اطلاع از وضعیت شما داره

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️