2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

83 بازدید | 3 پست

پدر بزرگم فوت شده خیلی دوسش داشتم تو خوابم دیدم که تو یه مهمونی خانوادگیمون اومده خیلی مرتب و تر و تمیز بود تو خواب اونجوری نبود بدونم مرده . انگار زنده بود . به من گفت دخترم بیا .رفتم پیشش در گوشم گفت پس کی بچه میاری من دیگه عمرم نمونده پیرم میخوام بچه تو ببینم منم گفتم همین امسال😥خندید ودگفت اگه وسایل و پول واسه بچه لازم داری بگو من بهت میدم . بگم زنده بودم همینقدر مهربون ودبخشنده بود دیشب خوابشو دیدم از خواب بلافاصله بیدار شدم اذان میگفتن و براش فاتحه خوندم .تعبیر خوابم  چی میتونه باشه ؟من که به فال نیک گرفتم

خیره گلم چون خواست چیزی بهت بده عالی ولی اگه تو خواب بمرده چیزی بدی خوب نیس اینوبدون جاش خوب و اون شادی و تروتمیزی لباساش برای اینه ک جاش اون دنیا خوب

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان