2777
2789
عنوان

بچه ها کیا تو بارداری جوش میزدن 😶

600 بازدید | 15 پست

من پشتم جوش زده یه عالمه بعد حالا الانم هی پشت گردنم و خاروندم بعد دست زدم دیدیم یه عالمه جوش زدم به نظرتون  این جوش ها طبیعیه و اینکه دارن میخارن از چیه 😓😓😓😓

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

من صورت وپشتم پر جوشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر شونه هام پرمیشد .مشکلی هم نداره به بخاطر بارداری هورمونهای بدن ریختن بهم .

خارششون اشکال نداره؟؟

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
من صورت وپشتم پر جوشه

من صورتم جوش مرده اصلا ولی گردنم و پشتم حسابی جوش زدم مخصوصا از دیشب بیشتر شدن