2777
2789
عنوان

سفید اب

4719 بازدید | 36 پست

بچه ها مخواستم از تجربم براتون بگم یه مدت بود پوستم همیشه یکی دوتا جوش میزد خیلی اعصابمو خرد کرده بود اعتماد به نفسمو پایین میاورد یه جا خونده بودم سفید اب یا همون( روشور)بهترین لایه برداره و پوست رو خیلی عمیق تمیز‌میکنه میرم حموم تو دستم پودرش میکنم یکم زیر اب گرم نگه میدارم بعد ارو رو صورتم میکشم با دست بدون کیسه و...چون پوست صورت حساسه کیسه نمیکشم واقعا میخوام بگم معجزه بود واسم پوستم شفاف شده دیگه یدونه جوشم‌ نزدم پوستم لطیف شده کاش زودتر بهش رسیده بودم گفتم شمام بدونید امتحان کنید

حالا من با همین حرکت جوش میزنم😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم مهربون. 

منم امتحانش کردم عالیه.

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی

منم استفاده میکنم.

خوبه.

ولی انقدر روشور گرفتم. سفت شدن. نمیددنید چجوری نرم میشن دوباره؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

من عادت کردم همیشه میزنم 

چند ساله

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

منم همیشه روشور میزنم خیلی خوبه.تازه گی ها روغن زیتون هم بهش اضافه می کنم خیس می خوره مثل ماسک میزارم رو پوستم بعد می شورم وای که چه پوست اطیفی بدست میاد

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
منم همیشه روشور میزنم خیلی خوبه.تازه گی ها روغن زیتون هم بهش اضافه می کنم خیس می خوره مثل ماسک میزار ...

باعث جوش نمیشه؟

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

عزيز من سفيداب چه ربطي به جوش داره

سفيداب يه لايه بردا ملايم كه پوست سطحي كه مرده رو لايه برداري ميكنه جوش زدن هزار تا دليل داره 

اگه سفيداب ضدجوش بود بايد متخصصين پوست مطبشونو گل ميكردن ميگفتن هركي جوش داره بره توي حموم سفيداب بزنه روي صورتش جوشاش ميره ..........

خدایا.......... قسمت و حکمت رو بگذار ...... واسه اونهایی که درکش میکنن......... واسه من......... لطفا فقط معجزه کن