2777
2789
عنوان

ویروس

228 بازدید | 9 پست

سلام خانوما کسی بوده بچش از این ویروس جدیدا ک فقط باعث سرفه میشن گرفته باشه؟؟پسر من این ویروسو گرفته ی سره سرفه میکنه.دکترشم فقط ی شربت آویش و عسل داد ک تاثیری نداره.حتی نمیتونه بخوابه!!!

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم گرفتیم...متوسل شدیم به دمنوش آویشن😑

من ی هفتس مدام دارم ب پسرم آویشن و چهار تخم میدم اما اصلا تاثیر نداشته.خسته شدم واقعا

نمیدونم چ کوفتیه اصن خوب نمیشه آدم😭 تموم دنده هام ترکید از سرفه

پسر من ک طفلی کلافه شده همش میگه مامان یکار کن سرفم خوب شه.

پسر من ک طفلی کلافه شده همش میگه مامان یکار کن سرفم خوب شه.

الهیییی...ما هم همینجوری هستیم..بخور کنه سینش نرم شه یکم..با اکالیپتوس...طول میکشه ولی..من و شوهرمم ترکیدیم قشنگ...

دختر منم یک ماهه داره سرفه میکنه ۳ بار دکتر بردمش اما اصلا بهتر نشده البته چرا قبلا تو خوابم سرفه میکرد الان یک هفته اس شبا سرفه نداره اما کل روز سرفه خلطی داره

خدا جون آرامش و ساکن اصلی دل همه ی ماها کن 

سلام دوستان

لینک ویدیوی دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان در مورد مدیریت استرس و اضطراب کودکان در بحران کرونا توسط والدین  و چگونگی برخورد والدین با فرزندان که کمترین میزان ضربه روحی و جسمی به کودکان در این شرایط وارد شود 

در شبکه خبر را براتون میزارم امیدوارم برا فرزندامون مفید باشه

https://www.aparat.com/v/VMj0P