2777
2789
عنوان

کیا ژله های خوشگل بلدن درست کنن؟؟؟:

1708 بازدید | 25 پست

آموزش ژله...بیایید به هم ژله های خوشگل یاد بدیم من ژله خیلی دوست دارم

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...

منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم خیلی سفره رو قشنگ میکنه.اگه عکس داری بزار برامون.آموزششم بگو بی زحمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژله خورده شیشه 

چند رنگ ژله رو بایکو نیم لیوان آب جداجدا درست کن بزار ببنده بعد درارخورد کن بعد ژله الوورا با بستنی خوشمزه تره یابا شیر قاطی کن بریز رو ژله خورده های رنگیت

💏
ژله خورده شیشه  چند رنگ ژله رو بایکو نیم لیوان آب جداجدا درست کن بزار ببنده بعد درارخورد کن بع ...

کرسی عزیزم.ژله ی رنگین کمانم بلدی؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

ژله بستنی نیمرو هم خیلی قشنگ و همینطور خوشمزست

ژله زرد رنگ با یه لیوان اب و یه لیوان بستنی قاطی کن ژله الوورارم همینطور .

زردارو بریز تو شونه تخم مرغ یخچال بزار ببنده سفیدارم نصفشو بریز تو سینی بزار ببنده بعد زردارو درار بزار رو سفیده ها از سفیده هه بریز کناره هاش تا به هم بچسبن بعد که بست درار برش بزن یه ساعته این ژله اماده میشه خیلیم خوشمزست

💏
ژله بستنی نیمرو هم خیلی قشنگ و همینطور خوشمزست ژله زرد رنگ با یه لیوان اب و یه لیوان بستنی قاطی کن ...

چه جالب مرسی عزیزم

کرسی عزیزم.ژله ی رنگین کمانم بلدی؟

برا ژله رنگین کمان هفت رنگتو انتخاب کن درست کن بایه بسته الورا که باشیر یا بستنی قاطی میکنی بعد هر رنگو که ریختی بست یه لایه کم سفید بریز .

یا اینکه تو خود ژله رنگیات یه لیوان اب ویه لیوان بستنی بریز و لایه لایه بریز اون بستنی رو وایمیسه ولایه هارو جدا میکنه

💏
برا ژله رنگین کمان هفت رنگتو انتخاب کن درست کن بایه بسته الورا که باشیر یا بستنی قاطی میکنی بعد هر ر ...

اهان چه راحت.الان میرم درست کنم.مرسی عزیزم