2777
2789
عنوان

سقط هفته نهم

3248 بازدید | 13 پست

سلام دوستان‌ 

من متأسفانه برای بار دوم کارم به سقط و دفع جنین رسید. دفعه پیش که بارداری پوچ بود اما این بار قلب جنین تشکیل نشد. الان دو روزه که لک بینیم شروع شده و فعلا قهوه ای رنگ هستن. ترجیحم اینه که کارم به بیمارستان و کورتاژ کشیده نشه. فعلا هم دردم شدید نشده. کسی تجربه ی مشابه دارم؟ چه آمادگی هایی لازمه الان داشته باشم؟ فکر کنم باید برای خونریزی شدیدتر آماده باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😢😢خدا صبرت بده انشالله بعدی سالم باشه❤❤

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

اول برو یه سونو بده بعد بگو سقط.بهدشم خیلیا ماه اول لکه بینی دارن اما خوب میشن چی جور بدون سونو با صراحت کامل میگی سقط.مگه سونو رفتی؟؟؟من خودم 2تاسقط داشتم

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏
عزیزم دکتر رفتی شیاف نداد برا کمک ب دفع بقایا؟

نه ،گفت هفته ی دیگه یعنی روز یکشنبه یکبار دیگه برای سونوگرافی بیا شاید قلب تشکیل شده باشه. ولی من خونریزیم شروع شد این هفته خود به خود! 

قرص استفاده کردی برای سقط یا خودبخود خونریزی افتادی؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
اول برو یه سونو بده بعد بگو سقط.بهدشم خیلیا ماه اول لکه بینی دارن اما خوب میشن چی جور بدون سونو با ص ...

دکتر رفتم تو همین هفته. سونوی واژینال انجام داد و گفت ظاهرا سه هفته ی قبل رشد جنین متوقف شده. چون من الان باید نه هفته باشم، اندازه جنین شش هفته بود، بعدشم گفت خودش شاید دفع بشه، بهم گفت دیگه شیاف پروژسترون مصرف نکن، و من چند روز بعد یعنی دیروز لک بینی و خونریزیم شروع شد. 

دکتر رفتم تو همین هفته. سونوی واژینال انجام داد و گفت ظاهرا سه هفته ی قبل رشد جنین متوقف شده. چون من ...

متاسفم ناراحت شدم اما توکلت بخدا باشه..گرمیجات زیاد بخور گل وگاوزبان با نبات.دارچین و نبات  وابجوش.زعفران دم کرده.اب هویچ.از پلها بپر بپر کن ..فقط ازت خواهش میکنم کورتاژنکن که تا ابد باید قید نی نی دارشدنو بزنی.خواهش میکنم.از این قرصای واژینالی هم نزار بعدش مجبور میشی بری برا کورتاژ..خودت سعی کن ایشالا که سقط میشه و بعداز یه مدت تیکر بارداری خوب و سالم تو میبینیم.پاشو کارای که گفتمو بکن توکلت هم بخدا .تا یکسال هم بعدش باردارنشو.دکترا میگن 6ماه اما همش زر مفت.کار داشتی پیام بده.مواظب خودت باش.بعداز سقط هم تامیتونی عدسی و پسته و شربت شیره انگور بخور.

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏
دوستان سلام، دیشب ساعت 1:30 دفع شد، بعد از چند ساعت درد و خونریزی، خدا را شکر الان حالم خیلی بهتره. ...

چه جالب این تاپیک خوندم اینجا سقط داشتین،و سری رفتم تاپیک های بعدی رو ببینم که نی نی دار شدین یا نه که،خداروشکر شدین،واسه من دو ثانیه شد اما واسه شما تقریبا دوسال،چه دنیایی،خدا کنه منم ب سلامتی باردار بشم و بارداری سالمی داشته باشم انشاالله 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.