2777
2789

هر روز به جز بعضی روزا .مخصوصا وقتی پیش اوناییم که دوسشون دارم توی همین جمعا چند لحظه هیچی نمیگم ولی وقتی با هم حرف میزنن نگاهشون میکنم فک میکنم که چقد اون لحظه حالم خوب شده 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب خواستگارایم اخه خواستگاریم سنتی بود و تو انتخاب دو دل بودم بعد چند جلسه .جلسه اخر شوهرم یک گل رز ساق کوتاه که پاینش تزیین شده بود تو جیب کتش گذاشته بود همین نشست یه چشمک بهم زد و کتشو کنار زد گل رو نشون داد البته دور ازچشم همه همونجا شل شدم دلم غش رفت شد همه زندگیم

دوران دبیرستان روزهای باحالی بودن. روزهایی ک بایه بنده خدایی میگذروندم خوش می‌گذشت البته مجردی هام بودا. الانم اگه حامله بشم و بچم سالم باشه و حالم خوب باشه میشه روز خوب برام. 

شب خواستگارایم اخه خواستگاریم سنتی بود و تو انتخاب دو دل بودم بعد چند جلسه .جلسه اخر شوهرم یک گل رز ...

عزیزم چ جوری بهم معرفی شدین؟؟الان راضی هستی؟؟عشق بینتون به وجود اومده؟؟من از سنتی میترسم😢

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜