2777
2789

ثبت نام فراگیر پیام نور برای ورود به دانشگاه میخوام. منظورم کارشناسی ارشد نیست .

کاردانی یا کارشناسی منظورمه

تو سایت سنجش فقط کارشناسی ارشد رو نوشته 

منظورت اینه که بهمن برای دانشگاه یا الان .اگه الان که دیگه ثبت نامش تموم شده برای بهمن هم تو آذر برو بپرس از دانشگاه مورد نظرت

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از الان بدونم کدوم درسا هست برا رشته حقوق از الان میخونم آخه چند ساله درسو گذاشتم کنار همه چی از ...

سلام منم می خوام پیام نور بخونم رشته حقوق اگه بدونید همه کلاساش غیر حضوریه

اگه از الان بدونم کدوم درسا هست برا رشته حقوق از الان میخونم آخه چند ساله درسو گذاشتم کنار همه چی از ...

فکر کنم کتاباشو تو سایت باید گذاشته باشن من ندیدم نمی دونید چند درصد باید بزنیم تا قبول شیم

فکر کنم کتاباشو تو سایت باید گذاشته باشن من ندیدم نمی دونید چند درصد باید بزنیم تا قبول شیم

من تو سایت ندیدم . من یه بار پنج سال پیش شرکت کردم قبول شدم ولی ازدواج کردم ادامه ندادم الان میخوتم دوباره برم

عزیزم پیام نور که دیگه امتحان نداره برای کارشناسی اش خیلی راحت مدارکت رو میبری دانشگاه مورد نظر ثبت نام میشی از سال 94به بعد دیگه امتحان نداره 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی