2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ازاین اسمهای لوس بهتره میدونی مردونه تره

یکم ثقیل و سنگینه..البته نظر منه😘

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

عزیزم کلا میگم دوتا انتخابات باهم همخونی نداره

اسمهایی مثل رادین اراد رهام و این مدل اسمها انقدرررر زیاد شده که دیگه زیباییشون به چشم نمیاد.‌مثل اینکه بری تو خیابون ببینی همه صورتی پوشیدن دیگه هر چقدر پول بالای لباس صورتیت داده باشی به چشم نمیاد.‌

ولی خوب به هر حال گذاشتن اسمی که پرمعنا و لایق باشه وظیفه ما پدرمادراست.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منم به همین خاطر کمیل رو دوستدارم

اخه هر اسمی که کمتر بود تو جامعه به صرف کمتر بودنش قشنگ نیست..بنظرم اسمی که جا افتاده باشه اگه زیادم باشه بهتره ..مثلا علی و حسین و امیر....میلیون نفر اسمهاشونه..اما این دلیل نمیشه بگی دیگه زیبا نیستن

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

والا اصلا رهام جالبت نیست ولی  کمیل، یه حس خیلی خوبی داره این اسم😍

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اخه هر اسمی که کمتر بود تو جامعه به صرف کمتر بودنش قشنگ نیست..بنظرم اسمی که جا افتاده باشه اگه زیادم ...

من بنظرم اسم بایدخاص باشه پرمعنی باشه کمیل یعنی مرد تمام وکامل معنیش واسم خیلی مهمه

من بنظرم اسم بایدخاص باشه پرمعنی باشه کمیل یعنی مرد تمام وکامل معنیش واسم خیلی مهمه

ب این فکر کن بچه تو مدرسه شاید اسمش خیلی خاص باشه اذیت شه و دوست نداشته باشه