2777
2789

عزیزم برا سلامتیش ۱۴ تا صلوات فرستادم ایشالله ک بهتر باشه ❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم، خدا به شما و خانواده تون سلامتی بده

💋💋❤❤❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

14 صلوات به نیت 14 معصوم فرستادم انشالله هیچ مادری ناخوشی بچشو نبینه . خودم یه دختر دارم یکم ریزه هر روز غصشو میخورم ک چرا مث هم سناش تپل موپول نیس . حال تورو درک میکنم نگران نباش خدا بزرگه عزیزم . 😗

دستامو ول نکن خدا.....
14 صلوات به نیت 14 معصوم فرستادم انشالله هیچ مادری ناخوشی بچشو نبینه . خودم یه دختر دارم یکم ریزه هر ...

انشاالله که همیشه سلامت باشید خودتون و دخترتون، ممنونم

بخدا نه خواب دارم و نه زندگی،منتظر جواب آزمایششم،علائمش رو که میبینم میمیرم و زنده میشم، خدا خودش دستم رو بگیره

انشاالله که همیشه سلامت باشید خودتون و دخترتون، ممنونم بخدا نه خواب دارم و نه زندگی،منتظر جواب آزما ...

شرمنده اگه دوست داشتی جواب بده سوالمو مشکلش چیه ؟ 

دستامو ول نکن خدا.....
شرمنده اگه دوست داشتی جواب بده سوالمو مشکلش چیه ؟ 

مشکوک به cf، آزمایشش رو فرستادیم بلژیک،سه هفته دیگه جوابش میاد،داغونم، دعا کنید برام بمیرم و زجر بچه ام رو نبینم

مشکوک به cf، آزمایشش رو فرستادیم بلژیک،سه هفته دیگه جوابش میاد،داغونم، دعا کنید برام بمیرم و زجر بچه ...

دور از جونت گلم انشالله هر دوتون سالم سلامت یه عمر باشادی کنار هم زندگی کنید . نگران نباش به چیزای مثبت فکر کن عزیزدلم امواج منفی رو دور کن از خودت همش بگو بچم سالمه و میدونم ازماییشم خوبه.

دستامو ول نکن خدا.....