2777
2789

منم خونه خودم قهرم

شوهرم روفرش خوابیده روشم بازه سردشه ولی اصلا دلم براش نمیسوزه دیشبم همینجوری خوابید تا صبح

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه بابا داری خدانگهش داره برات من اینقدر بی کسم که نباید هیچ وقت قهرکنم

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
چرا؟نیاددنبالت چی؟

پدرم و پدرشوهرم همساین امروز خوش و خرم اومدیم خونه پدرم یه نیم ساعت موندیم بعدش شوهرم گفت مادرم شام درست کرده رفتیم خونه پدر شوهرم و شام خوردیم تا ساعت نه ونیم بعدش گفتم من می رم خونه پدرم تا خواستی بیا تا بریم و اومدم خونه پیش مامانم بعد آقا اومد دنبالم تا اخماش توهم رفتست و حرف نمی زنه من بهش گفتم چیه باز توهمی دعوامون شد تنها رفت خونه 

اشتباه کردی فردا که با شوهرت آشتی کردی یادت میره ولی خونوادت هرگز فراموش نمیکنن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲