2777
2789
عنوان

حق دارم يان؟؟؟

125 بازدید | 15 پست

سلام من عقدم شوهرم چن هفتست هفته اي ي بار بادوستاش ميره تاصب تفريح من ازرفيق باز خوشم نمياد بهش گفتم امشب نره اونوقت دعواكرديم شما ميذاريد شوهراتون شبا بيرون باشن؟؟؟؟شايدم من حساسم 😔

نمیذارم...تودعواهامیگه من مث مردای دیگه آزادنیستم...دوستاش اهل همه چی بودن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا نامزد سابق من هروقت میومد شهرمون مثل دم بمن اویزون بود.  خدا خدا مبکردم صداش کنن بره از من کنده شه. فقط تا مادرش امر میکرد میرفت اونم واسه خدمت رسانی. به نظر من حساس نشو مگه احساس کنی غیر عادیه یا سرد شده باهات. مردا برعکس زتا با رفیقاشون راحتن

خخخخ نامزد منم همیشه اویزون من بود شاید تو این دوسال که باهاشم بعد عروسی دوسه بار با دوستاش بیرون رفته اونم با اجازه خودم چون منم خونه نبودم ... ولی یبار تو نامزدی روز تعطیلیش خواست بره با دوستاش گردش بیرون شهر خیلی ناراحت شدم یه حس بد داشتم که اخرشم کنسل شد نرفت

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....