اتاق دخترم رو موکت کردیم. دو طرفش هم تخت و کمد و ویترینش هست که سنگینه و امکان جابجاییش نیست. بعد دخترم امروز وسط موکت اتاقش جیش کرده. الان خشک شده ولی من محدوده اش رو علامت گذاری کردم گم نکنم. یه جاییم هست نمیشه فرشی چیزی روش پهن کرد. من نمیدونم چطور تطهیر کنم. چون به هر حال با پای خیس اگه روش راه بریم منتقل میشه همه جایِ خونه.نه میشه بلند کنم زیرش لگن بزارم آب بکشم. نه میتونم کلاً ببرم بشورم یا ببرم جلوی آفتاب. چی کار کنم؟
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اصلاً بلند نمیشه. باید یه روفرشی چیزی بندازم اون قسمت.
👌
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.