2777
2789
عنوان

خانمهای وارد به مسائل نجس و پاکی به من کمک کنین لطفاً.

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 43 پست
اصلاً بلند نمیشه. باید یه روفرشی چیزی بندازم اون قسمت.

👌

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا ببر بشورش خودتو خلاص کن یا یه قالیچه بزار روش

باید تخت رو باز کنن و کمدهاشو ببرن بیرون از اتاق که مصیبتیه برا خودش. کی ببره کی دوباره تختشو سرهم کنه😖

اه این چه کاری بود این بچه کرد!!😖😢😢

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

خونه مادرم موکت آشپزخونه خیلی کثیف بود.اما چون یخچال و فریزر روش بود نمیتونستن بشورن.اونا هم دور تا دور یخچال و فریزر، موکت رو بریدن.

بعد هم قسمت جدا شده رو شستن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
باید تخت رو باز کنن و کمدهاشو ببرن بیرون از اتاق که مصیبتیه برا خودش. کی ببره کی دوباره تختشو سرهم ک ...

نمیتونین دو نفری تختو بلند کنین سریع موکتو بردارین منم تو اتاقم تخت دارم ولی دونفر بلندش میکنن ی نفر سریع فرشو میکشیم

باید یکچیزی بندازی رو قسمت نجاست که بعدا سر وقت بشوری..چون الانم در بیاری بشوری.امکان داره بازم بچه ات جیش کنه و دوباره نجس بشه

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
بابابزرگ من فرش دستبافو چون بزرگتر از اتاق بود بریده بود انداخته بود دور.

عزیزم😍چه بابا بزرگ نازی😁

اگه مادربزرگتون در قید حیاتن حتما حسابش رو رسیده😁

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم😍چه بابا بزرگ نازی😁 اگه مادربزرگتون در قید حیاتن حتما حسابش رو رسیده😁

😂😂😂بله اتفاقا مامان بزرگم همه جا جار زده بود آبروشو برده بود.😍

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
😂😂😂بله اتفاقا مامان بزرگم همه جا جار زده بود آبروشو برده بود.😍

آخی عزیزم خدا حفظشون کنه😍

من پدربزرگ ندارم.فقط یه مادربزرگ دارم.

آخی عزیزم خدا حفظشون کنه😍 من پدربزرگ ندارم.فقط یه مادربزرگ دارم.

ممنونم عزیز دلم 💜خدابیامرزتشون.مادربزرگتون انشالله صدساله بشن.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته