2777
2789

اتاق دخترم رو موکت کردیم. دو طرفش هم تخت و کمد و ویترینش هست که سنگینه و امکان جابجاییش نیست. بعد دخترم امروز وسط موکت اتاقش جیش کرده. الان خشک شده ولی من محدوده اش رو علامت گذاری کردم گم نکنم. یه جاییم هست نمیشه فرشی چیزی روش پهن کرد. من نمیدونم چطور تطهیر کنم. چون به هر حال با پای خیس اگه روش راه بریم منتقل میشه همه جایِ خونه.نه میشه بلند کنم زیرش لگن بزارم آب بکشم. نه میتونم کلاً ببرم بشورم یا ببرم جلوی آفتاب. چی کار کنم؟ 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پای خیس نرو روش

من شوهرم خیلی وسواس نیست و سهل انگاره

همش‌میگه بچه رو باز بزار گناه داره

منم‌مجبورم پاهامو بدنمو خشک نگه دارم

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞
با پای خیس نرو روش من شوهرم خیلی وسواس نیست و سهل انگاره همش‌میگه بچه رو باز بزار گناه داره منم‌م ...

آخه فقط خودم نیستم دخترمم هست که ممکنه اونجا رو خیس کنه یا پاش خیس باشه منتقلش کنه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.