2777
2789
عنوان

خوشبحال هرکی فابریک خوشگل و خوش هیکله

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 43 پست
يعنى همينطور ميخوره ولى هيكلش قشنگ مونده  خوش هيكل يعنى كمر باريك و ب اسن  برجسته و س ...

بخدا دیدم اینجور آدمی،فامیلمونه.من سینه هام کوچیکه  دوست دارم چربی تزریق کنم

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......  

من عکس بذارم؟😆

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون لطفته ولی مطمئنم زیبایی فقط اعتماد به نفس نداری هر خانومی زیباس  حالا بگیم عکس بذار یا ز ...

زوده زوده  

بخدا دیدم اینجور آدمی،فامیلمونه.من سینه هام کوچیکه    دوست دارم چربی تزریق کنم

من مطمعنم تو خوشگلى استاتر نكن فقط برو بدنسازى بخدا هيكلت اينقد قشنگ ميشه كيف ميكنى رو تمام اندام بدنت كار ميكنن قدت بلنده؟؟؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بذار عششششگم

البته من ورزش نمی کنم..رژیم غذایی خاصی ندارم...دوتا سزارین و یه سقط داشتم.

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
من مطمعنم تو خوشگلى استاتر نكن فقط برو بدنسازى بخدا هيكلت اينقد قشنگ ميشه كيف ميكنى رو تمام اندام بد ...

قدم ۱۷۰،وزنم ۶۷

قدم ۱۷۰،وزنم ۶۷

عالى دختر به اين خوش هيكلى چى ميخواى ديگه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
نه،شکم پهلو دارم    

اونو میشه اب کرد   

نمیشه،اتفاقا مربی باشگاهم سختگیره،ولی لامصب از جاش تکون نمیخوره این شکم

باید صبر داشته باشی چربی شکم اخر از همه اب میشه طول میکشه در کنار ورزش رژیمم بگیر