faty67 مدیر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 926 عنوان خوشبحال هرکی فابریک خوشگل و خوش هیکله | مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 43 پست واقعا خدا به بعضیا چقد لطف کرده که هیچ نیازی به دستکاری ندارن.چه صورتشون،چه هیکلشون،چه موهاشون من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول...... 1397/08/10 | 19:09 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faty67 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 926 يعنى همينطور ميخوره ولى هيكلش قشنگ مونده خوش هيكل يعنى كمر باريك و ب اسن برجسته و س ... بخدا دیدم اینجور آدمی،فامیلمونه.من سینه هام کوچیکه دوست دارم چربی تزریق کنم من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......
عصریخی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 4406 من عکس بذارم؟😆 اگه یخچالا اهل تلافی بودن هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!! خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
faty67 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 926 ممنون لطفته ولی مطمئنم زیبایی فقط اعتماد به نفس نداری هر خانومی زیباس حالا بگیم عکس بذار یا ز ... زوده زوده من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......
faty67 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 926 من عکس بذارم؟😆 بذار عششششگم من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7221 بخدا دیدم اینجور آدمی،فامیلمونه.من سینه هام کوچیکه دوست دارم چربی تزریق کنم من مطمعنم تو خوشگلى استاتر نكن فقط برو بدنسازى بخدا هيكلت اينقد قشنگ ميشه كيف ميكنى رو تمام اندام بدنت كار ميكنن قدت بلنده؟؟؟ وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
عصریخی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 4406 بذار عششششگم البته من ورزش نمی کنم..رژیم غذایی خاصی ندارم...دوتا سزارین و یه سقط داشتم. اگه یخچالا اهل تلافی بودن هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!! خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
faty67 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 926 من مطمعنم تو خوشگلى استاتر نكن فقط برو بدنسازى بخدا هيكلت اينقد قشنگ ميشه كيف ميكنى رو تمام اندام بد ... قدم ۱۷۰،وزنم ۶۷ من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7221 قدم ۱۷۰،وزنم ۶۷ عالى دختر به اين خوش هيكلى چى ميخواى ديگه وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
faty67 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 926 عالى دختر به اين خوش هيكلى چى ميخواى ديگه نه،شکم پهلو دارم من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7221 نه،شکم پهلو دارم اونو میشه اب کرد وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
faty67 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 926 اونو میشه اب کرد نمیشه،اتفاقا مربی باشگاهم سختگیره،ولی لامصب از جاش تکون نمیخوره این شکم من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7221 نمیشه،اتفاقا مربی باشگاهم سختگیره،ولی لامصب از جاش تکون نمیخوره این شکم باید صبر داشته باشی چربی شکم اخر از همه اب میشه طول میکشه در کنار ورزش رژیمم بگیر وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖