2777
2789
عنوان

خوشبحال هرکی فابریک خوشگل و خوش هیکله

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 43 پست
من فابریکم فقط خوشگلیشو نمیدونم بقیه باید بگن فقط میدونم فابریکم    

منمظورم فابریک خوشگله.منظورم این نیست که الان فابریکی یا نه.میگم آدم فابریک بی عیب باشه

من مث حبه انگور حسابی شادم و شنگول......  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش هيكلى خدادادى نيست كه با ورزش ميسازن

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
منمظورم فابریک خوشگله.منظورم این نیست که الان فابریکی یا نه.میگم آدم فابریک بی عیب باشه

بی عیب که وجود نداره باید در مجموع خوب باشه 

منم فهمیدم منظورتو مزاح کردم 

بد نیستم 

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
 خوش هيكلى خدادادى نيست كه با ورزش ميسازن

چطور نیست؟بخدا آدم دیدم محو هیکلش میشی،هیچکاری هم نمیکنه،نه ورزش نه رژیم،مطمعنم

من ورزش میکنم هیکلم بد نیست پنجاهو چهار کیلو هستم شکمم هم در شرف سیکس پک شدنه   

قیافمم تو عکس کاربریم مقداری پیداس

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
بی عیب که وجود نداره باید در مجموع خوب باشه  منم فهمیدم منظورتو مزاح کردم  بد نیستم  ...

باور کن وجود داره،خودم دیدم و فقط میتونم حسرت بخورم که شکم و پهلو دارم و موهام کمپشته  دلداریم بدین

يعنى همينطور ميخوره ولى هيكلش قشنگ مونده  خوش هيكل يعنى كمر باريك و ب اسن  برجسته و سينه هاى خوش فرم اينا با بدنسازى درست ميشه وگرنه خيلى خوش هيكلم باشه اين سينه هاى  لعنتى تا ورزش نكنى شل ميشه ميفته پايين 😏 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖