2777
2789
عنوان

نگرانم

153 بازدید | 22 پست

از دیشب یه درد خفیف زیر شکم دارم که مداومه. فقط کم و زیاد میشه. سرما هم خوردم از دیشب خیلی سرفه کردم. ممکنه بخاطر سرفه باشه؟ کسی اینجوری بوده یا برا زایمان زودرسه. من 34 هفته و 2 روزم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترشحاتم زیاد نشده. لک هم ندیدم. درد فقط زیر دلمه

ان شالله هیچی نیست جوش نزنید. حتما ماه درده خواهر من ماه نه تمام درد داشت تا موقع زایمان. انگار میخواست زایمان کنه. فقط دو سه روز قبل زایمانش لکه بینی قرمز داشت

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

فقط ميدونم اينكه مداومه خوب نيست

نشونه هاى زايمان زودرس من داشتم زير دلم يهو يه جاس سفت ميشد و درد ميكرد اول فك كردم شايد از بچه ست ولى دكتر بهم گفت اين انقباضات رحمته و دارو داد بهم كه زايمان زودرس نگيرم

بهتره يه دكتر بريد انشالله كه چيزى نيست🌸

به نظرم بهتره بری دکتر. چون خواهرم فقط شکم درد داشت. سریع عملش کردن. البته ایشالا که برا شما اینجوری نیست فقط جدی بگیری بهتره

نی نی مامان دوست دارم تو بهترین هدیه خدایی. خدایا مواظبش باش
مداومه. فقط کم و زیاد میشه. بینش قطع نمیشه

اگ بری دکتر بهتره

من گاهی مثه شما بودم

میرفتم اورژانس بیمارستان

چون لک بینی نداشتم

قلب بچه رو چک میکرذن میگفتن برو

نگران نباش

اها

اب زیاد بخور

دراز بکش

خوب میشی ایشالله

استرس نده ب خودت

من عفونت ندارم

یعنی رفتم دکتر و چکاب شدم

و کلا ترشحات خاصی هم ندارم

جز همون ترشحات عادی  تخمک گذاری و اینا

بعد ولی ببخشید اینو میپرسم اخه روم نشد از کسی بپرسم

شوهرم میگه واژنت بوی بد میده وقتی ک تحریک اتفاق میوفته

درصورتی ک من خودم بوی بدی حس نمیکنم

حالا میخوام بدونم بقیه هم اینطوری هستن

یا من مشکلی دارم یا شوهرم زیادی حساسه؟

اگه راهکاری دارید بگید

ممنون میشم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷