2777
2789

بچهامن 5ماه پیش ی سقط تو9هفتگی داشتم ب دلیل ایست قلبی جنین.حالامیخام اقدام کنم ایاباید ازمایش غلظت خون وانعقادخون بدم یانیازی نیست؟توروخدا اگه کسی شرایط منو داشته وسقط داشته راهنماییم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما ازمایش بده

با اجازه استارتر

مانترا جان میشه جواب سوال منو بدی؟؟🙏

من دوتا سقط داشتم ۵هفته و۷هفته

آز سقط مکرر دادم آپکا مشکل داشتم که لنفوسیت تراپی کردم

سی دی ۵۶ و سی دی ۸ مشکل داره+IgG2

الانم پردینزولون و آسپرین میخورم

به نظر شما من باید چیکار کنم؟؟؟میخواستم بیام تهران پیش رزاقی که اونم رفت

خدایا خسته ام😢
با اجازه استارتر مانترا جان میشه جواب سوال منو بدی؟؟🙏 من دوتا سقط داشتم ۵هفته و۷هفته آز سقط مکرر ...

سلام عزیزم.‌کدوم شهری؟ 

داروهات خوبن نگران نباش.

چون دوبار سقط داشتی حتما از دکترت سلکسان هم بگیر تو حاملگی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عزیزم.‌کدوم شهری؟  داروهات خوبن نگران نباش. چون دوبار سقط داشتی حتما از دکترت سلکسان هم ...

اصفهانم ممنون که جواب دادی

ولی آزمایشام کامل نیست نمیدونم چرا این دکترا زورشون میاد کامل بنویسن

Hla و آنتی تی پی او چندتا سی دی مارکر که بچه های سقط مکرر درموردش صحبت میکردن رو ننوشته

خدایا خسته ام😢
اصفهانم ممنون که جواب دادی ولی آزمایشام کامل نیست نمیدونم چرا این دکترا زورشون میاد کامل بنویسن Hl ...

برو دکتر رقایی. اون برای سرم آی وی آی جی بررسی میکنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
برو دکتر رقایی. اون برای سرم آی وی آی جی بررسی میکنه

پیش دکتر ایمونولوژی رفتم اون گفته سرم میخوای ولی دیگه نگفت چند دوره فقط میترسم چیزیو از قلم بندازن😔😢

خدایا خسته ام😢
پیش دکتر ایمونولوژی رفتم اون گفته سرم میخوای ولی دیگه نگفت چند دوره فقط میترسم چیزیو از قلم بندازن😔 ...

خوب اگه سرم تجویز شده دیگه ازمایش لازم نیست نگران کم و زیاد بودن ازمایشات نباش ته دارو همینه دیگه

خوب اگه سرم تجویز شده دیگه ازمایش لازم نیست نگران کم و زیاد بودن ازمایشات نباش ته دارو همینه دیگه

ببخشید اینقدر سوال میپرسم

اگه به جای سلکسان هپارین بده طوری نیست؟؟آخه یه بار دکترم گفت تو بارداریم هپارین میده

خدایا خسته ام😢
ببخشید اینقدر سوال میپرسم اگه به جای سلکسان هپارین بده طوری نیست؟؟آخه یه بار دکترم گفت تو بارداریم ...

نه آنچنان تقریبا یکیه . چون میدونم درمانش هپارینه.‌سلکسان نمیده. هم رقایی هم شرکت