2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن.....بیچاره شدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 30 پست
خیلیها همین حرفو بهم زدن اما از اونطرف هم خیلی از اسن خاله خانباجی ها میگن وای دوسالشه از پوشک نگرفت ...

نه عزیزم....هیچ چیزی از آرامش بچه ت مهم تر نیست....هرکی ام گفت بگو دکترش گفته زوده هنوز آمادگی نداره....

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیها همین حرفو بهم زدن اما از اونطرف هم خیلی از اسن خاله خانباجی ها میگن وای دوسالشه از پوشک نگرفت ...

ولشون کن بابا با همه چی کار دارن واسه هرچی نظر میدن تو کار خودتو بکن بدون هیچ نگرانی وقتش که برسه خودش یاد میگیره

قیمتش چقدره؟ و بعد وابسته نشه به این صندلی 

نه...فک میکنم دیگه ۲۰ ۳۰ تومن بیشتر نباشه اصلا کمترم هست پلاستیکیه دیگه....بچه میشینه روش که پاهای کوچولوش اذیت نشه....وابسته ام نمیشه یکم ک بزرگتر بشه و متوجه بشه میتونی بندازیش دور....ولی خوبه که تا حدودای ۳ سالگی داشته باشه چون اذیت میشن واقعا بچه ها

نه...فک میکنم دیگه ۲۰ ۳۰ تومن بیشتر نباشه اصلا کمترم هست پلاستیکیه دیگه....بچه میشینه روش که پاهای ک ...

دختر من داشت اصلا استفاده نکرد ازش عروسکشو میشوند رو اون خودشم کنار اون میشست جیششو میکرد😁

ولی یکی از دوستان بچشو عادت به لگن داده بود همش باید تو مهمونیا اونم تو پلاستیک میذاشت میوورد ،بچش جیش نمیکرد وگرنه،عادت کرده بود به لگن

امیری حسین و نعم الامیر
چون تازه هست براشون عادت ندارن که بگن زود به زود ببر بلاخره از ده بار دوبارشو جیش میکنه،نگران نباش ا ...

ممنون از راهنمایی خوبت.امیدوارم برام معضل شده نه که حساس شدم روش.

دختر من داشت اصلا استفاده نکرد ازش عروسکشو میشوند رو اون خودشم کنار اون میشست جیششو میکرد😁 ولی یکی ...

نه عزیزم من به بچه هام با همین صندلی ها یاد دادم.چون زمان دستشویی کردنشون گاهی طولانی میشد و اذیت میشد پاهای نازشون....

اصلنم عادت نکردن و هرجاام میرفتیم راحت میرفتن دستشویی...پارسالم قبل عید انداختم رفت کلا