2777
2789

آزمایش پاپ اسمیردادم دیشب رفتم جوابشوبگیرم دکترگفت عفونت شدیدوزخم واژن که یابه احتمال ۹۰ درصدبچه دارنمیشی اگرم بشی سقط میشه ☹😭☹😭😭فقطم چن تاقرص دادبهم باپماد،بنظرتون خوب میشم خیلی برام سخته من عاشق بچم یه سال هستش عروسی کردم درضمن کی میدونه زخم واژن یاهمون رحم چیه

بسه تمومش کن 😣😔😭

اين چيزي نيست.يه ندت اصلا نبايد اقدام كني.بهداشت رعايت كن و همه ي دارو هاو پمادت رو به موقع مصرف كن.عفونتت كه خوب شد اقدام كن

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀

ناامید نشید

امید تون ب خدا باشه 

تلاش تونو بکنید ک روند درمان درست طی شه

پیش دکترهای دیگه هم برید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شنبه اون ازمایشو باید بدم چجوری میگیرن ینی چیکار میکنن

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

من خداى عفونت بودم طورى كه ماما شستشو دادم ولى تو همون دوران عفونت شديد باردار شدم البته سقط شد ولى دليلش عفونت نبود الانم واسه عفونتم تحت درمانم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

منم زخم داشتم عزیزم پماد مرتب مصرف کن نزدیکی هم نداشته باش زود خوب میشی نگران نباش.من با دودوره زخمم خوب شد 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧