2777
2789
عنوان

کسی میدونه هزینه لیزیک چقده

1292 بازدید | 14 پست

خانوما من میخوام لیزیک انحام بدم کسی میدونه هزینش چنده؟؟؟همه جا یه قیمته عایا ؟؟؟یا قیمت های هر چشم پزشک متفاوته!!!و اینکه من چشمم یکیش 2/75 و یکیش 2/50،آیا برام لیزیک انجام میدن،چون دوستم میگفت حداقل باید بالاس سه باشه نمره چشمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا هرکس اطلاعی داره بهم بگم ممنون میشم!برام مهمه،،،

سلام عزیزم من یکشنبه عمل دارم. پیش دوتا متخصص رفتم جفتشون گفتن هزینه ش سه میلیون میشه ولی خب یه سری عکس و اینام گرفتن تا ببینن چشمم مشکل نداشته باشه. با عکس و قطره اینا همه تو تقریبا سه و سیصد چهارصد باید داشته باشی.

عزیزم نمیدونم چقد باید باشه چشمات تا عمل کنن مال من هرکدوم ۶ بود تقریبا. ولی میدونم باید شماره چشمات ثابت شده باشه و بالای ۱۸ سال باشی. موفق باشی😊

یه نفر میگفت گرد و خاک نباید بره تو چشمت و ..مواظب باشی چجوریاس؟مشکلتون از عدسی چشم بود یا؟

تا يه ماه بايد مواظب باشي

نميدونم والا مشكلم چي بود

چشمم خيلي ضعيف بود نمره چشمم ٥ بود

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  

من مامانم لیزیک کرد خیلی راضیه ده سالی میشه تا زه تو همین ماه اول دوبار ارنجم محکم خورد تو چشمش ولی چیزی نشد خدارو شکر

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍
تا يه ماه بايد مواظب باشي نميدونم والا مشكلم چي بود چشمم خيلي ضعيف بود نمره چشمم ٥ بود

آهان من دکتر گفت احتمالا از قرنیه چشممه ..باید عکس بگیرم مشخص شه..ارثیه گاهی..اگه بشه عمل کنم خوبه..ولی اگه واقعا از قرنیه باشه سخته و نمیشه مگر در موارد حاد فکر کنم..قبل عمل نمیترسیدین؟

آهان من دکتر گفت احتمالا از قرنیه چشممه ..باید عکس بگیرم مشخص شه..ارثیه گاهی..اگه بشه عمل کنم خوبه.. ...

نه اصلا

عملش هم كوتاه بود هفت دقيقه طول كشيد

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است