2777
2789
نه تب نداشت دیروز بردمش حمام چندتا پشتش بود که خشک بود فکر کردم جوش زده حساسیته ولی امروز صبح از پاش ...

پس احتمالا همونه.بعضیا رو دیدم کم کم میریزه بیرون ولی برای بچه های خودم سه روز تب میکردند....سه روز کامل هم تنشون میریخت بیرون،حتی توی موهاشون و قسمتهای شرمگاهی....سه روز بعدی هم کم کم خشک میشدن و خارش داشتن.داروی خاصی نداره باید دوره اش طی بشه.من به پیشنهاد مادربزرگم عنبرالنسا با خاکشیر دود میدادمشون.هم سریع خشک شدن و هم خارششون کم میشد.

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس احتمالا همونه.بعضیا رو دیدم کم کم میریزه بیرون ولی برای بچه های خودم سه روز تب میکردند....سه روز ...

ممنونم حدود دو هفته پیش دختر عموش گرفته بود این رفته بود اونجا یعنی میتونه از اون باشه

دقیقا همونه پس مطمئن باش.اتفاقا میخواستم بگم دوهفته پیش با آبله مرغونی تماس نداشته؟

چون دقیقا دوره ابتلاش دوهفته بعد از تماسه.دکتر هم ببری دارو نمیده فقط استامینوفن برای تب و احتمالا استخون دردش بده بهش.چند سالشه؟

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇

خودتون چند ساله اید؟مطمئنید قبلا نگرفتین؟چون اگه نگرفته باشید دوهفته بعد خودتون میگیرین.مراقب باشید بچتون به نوزادها یا خانومای باردار نزدیک نشه اصلا.غذای سرخ کردنی هم نخوره.سوپ خوبه براش.تنش رو هم نخارونه.مراقبت خاصی نداره و انشالله زود خوب میشه

خودتون چند ساله اید؟مطمئنید قبلا نگرفتین؟چون اگه نگرفته باشید دوهفته بعد خودتون میگیرین.مراقب باشید ...

خودم بیست چهار خودم یادم نمیاد گرفته باشم  مادرمم میگه نگرفتی یه دختر کوچیکم دارم سه ساله پس حتما اونم میگیره دیگه 😢😢😢

اتفاقا هرچی گوچکتر باشن بگیرن راحتتره.توی بزرگساای خیلی سختتر میشه.من پسرم دوسال و نیمه بود که بچه داداشم گرفته بود عمدا بردم پیشش تا بگیره و گرفت.بالاخره وقتی برن مدرسه ممکنه بگیرن از کسی.وقتی توی بچگی بگیرن بدنشون ایمن میشه و دیگه خیالتون راحته برای همیشه

قربونت عزیزم.من بردم چیزی نداد و گفت دوره اش رو باید بهرحال طی کنه.گفتم،من عنبرالنسا و خاکشیر روی زغال دود میکردم میبردم توی حمام بدنشو دود میدادم که زودتر خشک شد دونه هاش و خارشش واقعا کم شد.وقتی هم نمیزاشت لباسش رو روی دود میگرفتم بعد تنش میکردم.انشالله زودتر خوب بشه.