2777
2789
عنوان

ناهار چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 48 پست
اره عالیهههع مرسی

خواهش میکنم گلم

برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو درست کن خیلی خوشمزه میشه

سیب زمینی حلقه کن بذار ته تابه که چرب کردی

گوشت چرخ شده با پیاز رنده شده و نمک فلفل زردچوبه مخلوط کن صاف کن رو سیبا بعد روی گوشت فلفل دلمه و گوجه حلقه شده بذار سرش بذار ابش خشک شه به روغن بیفته

میام اینجا میبینم مثلا 100تا لایک خوردم ولی اصلا یادم نمیاد چه سخن گهرباری گفتم  
من میگم میاره 😊

ب جون خودم بیاره من یه دعای خوب در حقت میکنم

فقط تا کی صبر کنم؟ گشنمه😤😤

نی نی ام گشنشه

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
اول پیاز داغ طلایی درست کن بعد گوشت چرخ کرده بریز تفت بخوره قارچ فلفل دلمه هم اگه دوستدارین بریزین ب ...

مرسی دوست گلم عاای توضیح دادی 😘😍😍😍😍حالا کی باید ماکارونی رو دم بکشی ینی چ مدت تو اب جوش باشه کافیع

مرسی دوست گلم عاای توضیح دادی 😘😍😍😍😍حالا کی باید ماکارونی رو دم بکشی ینی چ مدت تو اب جوش باشه کا ...

ببین ماکارانی نه زیر دندون خام باشه نه خیلی خمیر بهترین تست این بزار رودر قابلمه از رشته برگردونی ن چسبه

تا ۲-۳باید صبر کنی بلاخره مهمون دارن  الان پاشو ی مقدار چیز میز بخور ته بندی کن

باشه چاره ای نیست

اگه نیارن شام قورمه سبزی میزارم خیلی دلم میخواد 

ولی این بوش پیچیده اصلا یه اوضاعیه

توو پارکینگ م گذاشتن فقط م ما و اوناییم بقیه ی واحدا مسافرترفتن

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
مرسی دوست گلم عاای توضیح دادی 😘😍😍😍😍حالا کی باید ماکارونی رو دم بکشی ینی چ مدت تو اب جوش باشه کا ...

حدود 8تاده دقیقه بین پخت هم بزن ک نچسبه بهم بدو بپز ببینم چ میکنی عکسشم بزار. تا بعداومدن مادرشوهر برادر شوهرت کلی تعریفتو کنه

استارتر این غذا هم خوبه اگه میخوای بدون برنج باشه.ما دیشب خوردیم

اول خردش کردم گذاشتم نیم پز شد.بعدش تو آبلیمو و زعفران خوابوندمش و با کمی روغن سرخش کردم.معرکه بود

اللهم عجل لولیک الفرج