2777
2789

سرسام گرفتم 😂😂

چه غلطی کردم به اهنگ عادتش دادما 

چیکار کنم از سرش بیفته 😲😰

با صدای بلندا 

این باندارو باید روشن کنم بزنم pmc تا اقا صداش بیفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وايي وايي عزيزم سلااام خوب شد پيدات كردم خيلي دنبالت بودم تلويزيون نذاري ببينا پسرت واسه رش ...

نه عزیزم خداروشکر اصلا تلویزیونو نگاه نمیکنه .فقط اهنگ با صدای بلند دوست داره

بپرس گلم

چند وقتشه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
نه عزیزم خداروشکر اصلا تلویزیونو نگاه نمیکنه .فقط اهنگ با صدای بلند دوست داره بپرس گلم

خوب خداروشكر

عزيزم الان نه هر وقت وقت ازاد داشتي ي توضيحكامل از دكتر ليلا محمدي ميدي؟ با اون بودي درسته؟ 

كدوم بيمارستان

سزارين

كلا همه چي

اخلاق هر چي خوب و بد مهمه

ميخوام برم پيشش استرس دارم 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
هفت ماه😳

۷ ماه؟😳😳😳

وای عزییییییزمممم چه کوچووووولوووو

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
هفت ماه😳

نازی 😍

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
با چه شدتی دست و پا میزه و میغلته 😁

خدا به دادت برسه 

خیلی شیطونه پس

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
خوب خداروشكر عزيزم الان نه هر وقت وقت ازاد داشتي ي توضيحكامل از دكتر ليلا محمدي ميدي؟ با اون بودي د ...

اره عزیزم 

این دکتر محشره 

تو انتخابش شک نکن 

من بیمارستان نیکان بودم 

فقط مطبش فوق العاده شلوغه اما به نظرم می ارزه

این دکتر فقط به خاطو شرایط اورژانسی من روز اول عید اومد بالا سرم از سفرس گذشت گفت نمیتونم دست کسی دیگه بسپارمت 

خلاصه بگم که ماهه ماه 

اخلاق بیست 

دستش عالیه.جوری که من بعد از سزارین. راحت پاشدم راه افتادم چهار روز بعدشم رفته بودیم چیتگر کلی راه رفتم 

همه میگفتن تو سز کردی تازه بچه بخواب استراحت کن ولی واقعا درد نداشتم