2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهرم آشتی کنم؟؟

459 بازدید | 26 پست

خانوما نزدیک یه ماهه با شوهرم سرسنگینم و پیش هم نمیخوابیم،،،بخاطر اینکه یه ماه پیش دو بار بدون دلیل دعوای شدیدی با من کرد،پیش خانواده ام هم با من بد حرف زد،،،دیشب اومد گفت معذرت میخوام،دیگه کشش نده،کینه ای نباش،،،آشتی نکنی دیگه تا ابد باهات حرف نمیزنم،،بهش گفتم کارات از دلم درنمیاد،گفت مقصر خودت بودی!بعدش هم رابطه داشتیم،ولی من هنوزم از دلم در نیومده،دلم شکسته ازش،،!!!بنظر شما باهاش آشتی کنم؟؟یا باز کم محلی کنم!!!!!از یه طرف دلم هنوز باهاش صاف نیست،،از یه طرف چندوقته خیلی سرد شدیم هرکاری میکنه دیگه به من نمیگه،کلا دور شدیم از هم!!!!خانومای با سیاست راهنمایی کنن

دیگه وقتی رابطه داشتین یعنی آشتی کردی دیگه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میخوای کشش بدی؟ واقعا کینه نگه ندار اگر زندگیتو دوست داری مردا از زنای کینه ای بدشون میاد مهربونی کن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

چون اومده ازت معذرت خواهي كرده آشتي كن اگه كشش بدي ممكنه ديگه نياد معذرت خواهي و بعد يه مدت خودت مجبور شي بري باهاش آشتي كني كه در اونصورت به اندازه الان سنگين نيستي 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
دیشب اومد آشتی کرد،،منم کشش ندادم که باز دعوا شه،،ولی باز باهاش سرسنگین بودم حتی حین رابطه،،،

دیگه آشتی کن, آدم با شوهرش ک انقد کینه ای نمیشه 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

الان دیگه کشش نده و در یه فرصت مناسب باهاش در این مورد صحبت کن.

من یاد گرفتم که وقتی از شوهرم ناراحتم قهر کردن و جدا خوابیدن و صحبت نکردن و جواب ندادن به حرفاش بدترین کار هست..

من در این مواارد هم جاش میخابم هم حرف میزنم و هم وظایفمو انجام میدم ولی سرسنگین و به قول شوهرم باد دار... خودش قشنگ متوجه میشه و میاد صحبت میکنه و اگه مقصر باشه معذرت خواهی و از دلم در میاره..

ولی قبلن ه قهر و اینا بود اونم لج میکرد و منم لج میکردم و آخر هم آشتی میکردیم ولی بی نتیجه