2777
2789
عنوان

خاک توسر اون وامثالش

391 بازدید | 7 پست

دوستم میگه تو اتوبوس نشسته بودم که خوابم برد

یه دفه روسینم یه داغی حس کردم وقتی بیدارشدم دیدم مردپشت سریم دستشوگذاشته روسینم

زدم رودستش دستشو کشید

برگشتم لباسشوانداخت روصورتش

خاک توسرش

چه آشغالایی

یکی نیس بگه چی بهت میرسه آخه

عوضی

تصورشم وحشتناکه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا مریضن چند سال پیش برادر زادم ونامزدش میومدن تهران همین اتفاق براش افتاد گفت آبروشو تو اتوبوس بردم مردک هرزه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
حالامیفهمم چرابابام نمیذاشت تنهایی جایی برم ازبچگی قربونش برم دستش دردنکنه ان شاءالله قسمت همه هم ...

منم بابام همینطوریه همیشه هم غر میزنم.. اما من خودم با مردا برج زهرمارم کسی جرات نداره بهم تو بگه بجاش

زندگیم رو به برد😎💕

دقیقا منم الان میفهمم مامانم سخت گیری میکرد ومن همش غر میزدم یعنی چی واقعا ازش تشکر میکنم که همیشه حواسش بهم بود.خدا همه پدر ومادرارو حفظ کنه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

باید پا میشد جلو همه فحشش میداد دیگه ابرو ش میرفت دیگ روش نشه سرشو بیاره بالا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا