2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808290 بازدید | 6396 پست
اگه با شیر خوردن اروم شده تشنج نیست. تشنج رو که نمیتونی با شیر دادن کنترل کنی عزیز من. نگران نباش بی ...

خیلی ممنون از جوابدهیتون 

سه چهار بارم توی خواب درحال شیر خوردن بوده که سرش لرزش داشته لرزش توی خواب نمیتونه تشنج باشه درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید من چون خالشم اسم داروهاشو نمیدونم ولی برای خواهرزادم مدام بود روزی بیست بار تیک میزد یعنی انگ ...

دخترمنم همینجوری شدسالم بود بعداز۱نیم سالگی همه کارمیکردالان چندماهه ازراه رفتن وحرف زدن موند

خیلی ممنون از جوابدهیتون  سه چهار بارم توی خواب درحال شیر خوردن بوده که سرش لرزش داشته لرزش تو ...

یه بار مطلب که بودم یه خانمی پچش رو آورده بود دکتر میگفت نیم ساعت پاشو میاره بالا و میلرزه. وقتی رفت و امد بهش گفتم دکتر چی گفت، گفت دکتر گفته این لرزشا تو بچه ها طبیعیه تشنج نیست

تشنج ها از کی شروع شد؟ 

۱نیم سالگی تشنج کرد کنترل کردیم ک الان داره ۷سال میشه  دوباره تشنج کرده چندماهیی روزی دوسه بار  کنترل هم نمیشه چون دگترشوعوض کردیم اینجورشده تشنج زدب بدنش بدنش ازکارافتاده چندماهیی هست خوابه راه نمیره دست وپاش ازکارافتاده

۱نیم سالگی تشنج کرد کنترل کردیم ک الان داره ۷سال میشه  دوباره تشنج کرده چندماهیی روزی دوسه بار ...

اگه تشنج کنترل بشه دوباره برمیگرده. فقط از این تعجب میکنم بعد این همه سال کنترل چرا باید دوباره شروع بشه

چرا عوض کردین دکتر رو وقتی کنترل بوده؟ چند سال کنترل بوده یهو دوباره شروع شده؟ عجیبه

پسرعموی شوهرم ازدگتری تعریف کردشوهرم هم گفت بایدببریم بردیم اول ماه خوب بوددفعه دوم رفتیم داروهاشو عوض کردوبهمون گفت داروهای قبلی دگترو ندیم ازخودش داروهای ادم بزرگاروداد وقتی بهش دادیم تشنج کرد هرهفته بدکم کم شدهرروز وهروزش شد روزی ۲یا۳بار درروز بد دخترم ازراه رفتن موندبدنش ازکارافتاد الان دگتردگه ای میبریم ولی بازم تشج میکنه

دگترخودش کنترل شده بودازهمون بچگی تشنج کرده بود تاحالاخمین چندماه پیش نکرده بود وقتی دگترو عوض کردیم عیدپارسال  مهرماه تشنجش شروع شد

الانم دکترتغذیه کتوژنیک میبریمش هنوزشروع نکردیم ولی میخایم شروع کنیم میگن خیلی خوبه همین دگترو دگتر قبلی خوددخترم گفته بریم

اگه تشنج کنترل بشه دوباره برمیگرده. فقط از این تعجب میکنم بعد این همه سال کنترل چرا باید دوباره شروع ...

دارومیخورد باداروهاتشنج نمیکرد دگترش عوض کردیم یاروگفت داروهای دگتره رونده ارخودش داروداد دادیم اینجورشد

یعنی چی چند ماهیه خوابه؟؟ 

تشنج ک کردکل بدنش ازکارافتاد ن گردن میگیره ن راه میره کمرش هم شل شده دست وپاهاش هم ازکارافتاده ازمهرماه پارسال تشنج کرد کم کم شدیدترشد بد اینجوری شد