2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808406 بازدید | 6396 پست
سلام. خیلی وقت بود فرصت نکرده بودم بیام. اما فکر میکنم هر از مدتی بیایم وشرح حال بچه هارو اینجا بذاریم برای بقیه دوستان سودمنده. راستش من از پاییز سال گذشته پسرم رو پیش دکتر محولاتی میبرم. روند تعویض داروها سریعتر پیش میره و دکتر در دسترستر هستن. من راضی ترم پسرم بنظرم کمتر از یک ماه هست که اسپاسمهاش قطع شدن. یعنی بعد از اینکه براش دبازپام شروع کردیم و نصف قرص لامیکتال اضافه شد، چند هفته بعد اسپاسمها کم شدنا
البته تقریبا همزمان کاردرمانی رو هم متوقف کردیم. شاید اون هم موثر بوده. نمیدونم ولی از دکترش حتما این سری میپرسم. در حال حاضر تشنجهای تونیک کلونیکش باقی موندن که دکتر براشون پرگابالین تجویز کرده. کمی خفیفتر شدن ولی قطع نشدن. در حال حاضر پسرم دیازپام. لامیکتال. کپرا و پرگابالین مصرف میکنه رشد ذهنی هنوز نداره توکل بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خدمت همه مامان و باباها پسر من الان 7.5 ماهشه. از 5.5 ماهگی یه دفعه شروع به تشنج کرد. اونموقع 4 روز بستری شد و با فنوباربیتال تشنجش قطع شد و با لیسکانتین مرخص کردن. 2روز بعد باز تشنجاش شروع شد. اینبار که بستری شد دیگه با فنوباربیتال قطع نشد، فنی توئین دادن اما تشدیدش کرد تا اینکه بعد از 1 هفته با قرص لوبل جواب داد و خلاصه بعد از 8 روز با این سه دارو مرخص شد. اما متاسفانه 2 هفته بعد تشنجاش شروع شد. این دفعه توی مرکز طبی کودکان بستری کردیم. فنی توئین و لوبل رو قطع کردن و تگرتول و لیسکانتین دادن. بعد از 9 روز بستری درمرکز طبی مرخص شد. اما همون روز مرخص شدن باز 3 بار تشنج کرد. همه آزمایشهای ممکنه و mri و سی تی سالمن. دکترا میگن تشنج ناقص پیچیده مقاوم به درمان داره. الان 2 هفته است که تو خونه روزی 2-3 بار تشنج داره. کسی از بزرگواران هست که مشکلی شبیه ما داشته باشه؟ راستش پیش دکتر محمود محمدی و توسلی هم بردیم اما جواب نگرفتیم. آیا کسی میدونه دکتر غفرانی که بیمارستان مفید 2 شنبه ها نوبت میده، خودش ویزیت میکنه یا شاگرداش؟ خلاصه ما به شدت مستاصل و درمانده شدیم و خیلی نگران. اگه از دوستان کسی تجربه ای داره که به ما کمک کنه، خیلی ممنون میشیم. متشکرم
سلام عزیزم تو صفحه قبل ادرس گروهی که بچه ها هستند رو گذاشتن تو گروه بهتر می تونین سوالاتون رو بپرسین
 واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
پسر منم یکسالگی تشنج کرد بردیمش بیمارستان آزمایش گرفتن از کمرش مننژیت بود ده روزم بستریش کردن تو این ده روز دیسپام میخورد الان چهارده ماهشه خیلیم باهوش و شیطونه ممکنه وقتی بزرگ شد مشل ذهنی خدا نکرده پیش بیاد براش
نوریه بله پسر من هم دقیقا پنج ماه و نیمش بود که تشنج تونیک کلونیک داشت و دقیقا شرایط پسر شما روزی چند بارتشنج میکرد .بعد از چندین بار بستری شدن و در نهایت یه آزمایشی رو به آمریکا فرستادن که نشون داد یکی از ژنها ی مربوط به کانال سدیم مغز جهش پیدا کرده و داروی موثرش فنی تویین یا کاربامازپین(تگرتول)یا اکسی کاربامازپین هست که خداروشکر الان نزدیک یک ساله که تشنج های پسرم به کمک تگرتول کنترل شده .