2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808601 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل آفتاب این حرکات بچت میتونه کاملا طبیعی باشه مخصوصا حالت خنده و گریه که بچه ها تو خواب خیلی دارن، نگران نباش برای نوار مغز هم فقط باید خواب باشه بیهوشی نمیخواد اما دکتر باید بنویسه و اون بررسی کنه که تشنج داشته یا نه
خداوندا هدایتمان کن تا به این باور برسیم که جواب بعضی دعاهایمان فقط صبر است و انتظار
آره گل آفتاب جون ممکنه تاثیر نداشته باشه اما به احتمال زیاد تشنج نداشته بچتون ولی خب حتما ذکنر برید چون تشنج تو بچه ها خیلی پیچیده هست ‌و تشخیصش سحت حتی من فیلم هم که به دکتر نشون میدم میگه ممکنه تشنج باشه و فقط نوارمغز مشحص کننده هست
خداوندا هدایتمان کن تا به این باور برسیم که جواب بعضی دعاهایمان فقط صبر است و انتظار
بن یو جان میشه لطف کنی و جواب سوالم رو بدی ؟ دکتر پسرتون کی بود که آرژنینش رو کنترل کرد؟ پزشک غدده؟ چقدر طول کشید که تشنجهاش کنترل شد؟ وآیا با هر بار تشنج بچه رو میبردین دکتر؟ مثلا اگر در روز ۳ یا ۴ بار تشنج میکرد بستریش میکردین؟
عزیزم /من یزدم/دکتر متخصص مغزو اعصابش با دادن داروی ال کارنیتین آرژنین رو کنترل کرد و البته در کنازش چند داروی ضد تشنجم خورد متخصص متابولیک میکفت نیازی بدارو نداره و مهم نیست اما دکتر مغز و اعصابش دکتردفلاح میکفت نه همین مقدار هم میتونه تاثیر گذار باشه و باید پیگیزی بشه منم از وقتی فهمیدم اون حرکات بچم تشنح بود مدام میبردمش دکتر با کوچیکتررین پرش یا حالت مشکوک میبردمش پیش خود دکتر یا میبردمش پیش رزیدنتاش تو بینارستان شاید میشد هفته ای سه مرتبه هم میبردمش تا جاییگه دکترم از دست ما خسته شده بود دیگه/ بنیامین فقط یبار بستری شد که اونم هشت بار تشنج کرد در عرض چهار ساعت که از اون موقع خداروشکز تقریبا کنترل شد الیته تا یگ ماه بعدش چند حرکت مشکوک و چند تشنج خفیف داشت کع علتش زیاد شدن وزنش و کم بودن دوز داروش بود
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
ماهان گلی اگر دنبال دکتری میکردی که قشنگ حرف بزنه و وقت زیاد بذاره ببرش پیش دکتر محولاتی آخه اشرفیم اصلا هیچی نمیکه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
گل آفتاب تمام این چیزایی که گفتی طبیعیه عزیزم//بقول دکتر محولاتی تشنج حتی خفیف ترینش اینقدری واضح هست که جای شک نمیذاره البته اگر خیییلی استرس داری میتونی یه نوار مغز که با دلروی خواب آور میگیرن بگیری برای نینیت پیش دکتر که بری همون فیلمشم که نشونش بدی احتمال خیلی زیاد دکتر متوحه میشه
عزیزم انشالله که متابولیک نیست اما اگرم بود نکران نباش براش رژیم تجویز میکنن و قابل کنترل هستش دکتر زمانی هم تشخیصشون خوب نیست عزیزم خیلیا ناراضی بودن ازشون
منظور از پرش که میگین همون سیخ شدن دستاست یا تکون های کوچولو و ریز توی انگشتای دست یا پا هم اسمش پرشه؟بچه من همیشه اول خوابش که بین خواب و بیداریه نفس هاش تند میشه و یه کوچولو هر چند دقیقه یکبار انگشتای دست و پاش میپره.قبلا هم که نوزاد بود با شنیدن یه صدا وقتی خواب بود دستاش رو سیخ میکرد رو هوا.البته این حالت رو من توی همه ی بچه ها دیدم.من جمله دخترم که ابن حالت رو زیاد داشت.الان سه سال و نیمشه و خداروشکر سالمه...