2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808675 بازدید | 6396 پست
سلام یک مادر عزیز و رز آبی جون خسته نباشید
عزیزم یک مادر عزیز خوبی خودت ؟ پسر گلت خوبه –امیدوارم هر روز از نتایج اون روزش راضی باشی به امید خدا ،

یه چیز دیگه مامان صدرا نوشته" نرسیدم تمام تاپیک را بخونم " نه اینکه ترسیدمممممممممممممممممممم منم تعجب کردم دوباره خوندمشم ، دیدم گلم

ممنون منم خیلی وقته کم میدم اما برخی مواقع برخی میوه های تابستانی رو امتحان میکردم از ترسم شبش یک قاشق مربا خوری کمتر بهش میدادم دیگه اونم نمیدم
مژده جون رزآبی جون راست میگه مادر با اون همه مریض حق بده بهش که لبخند نزنه ، ولی بههمه سوالاتت جواب میده حتما .خیلی ها میگن دکتر خوبیه، پس بهش اعتماد کن.
من یه موسسه روانشناسی می شناسم که تو پونک که با بازی درمانی مشکل بچه ها رو حل میکنن البته فکر کنم برای 2-3 سال به بالا باشه من خودم میخواستم برم که نرفتم زنگ هم نزدم هنوز ولی یه آدم مطلع تو این زمینه تایید کرد این موسسه رو .
یه جای دیگه هم هست تو شهرآرا که بچه رو از بدو تولد تا 7 سالگی مورد پایش قرار میدن و روانشناس کودک مجرب تو این زمینه داره –اینو من رفتم بد نبود میتونی یه جلسه ببری شاید نتیجه بگیری –موسسه آفتاب تو شهرآرا-(من یادم نبود شما تهران هستی آیا/؟)
دوستای گلم تو مسابقه این هفته نی نی های بهمن 90 با موضوع نی نی و عید شرکت می کنین؟
بی زحمت به 5 نفر از نی نی ها رای بدین ...

ممنونم از وقت و حوصله ای که برامون می ذارین ...

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=219500&PageNumber=104
قصه گو نیستم اما هزار ویک شب چشمانت شهرزادم می کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای خوبم.برا بچه های همتون از خدا آرزوی سلامتی دارم.میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟
الان دختر من 5 ماهشه
دوماهه که بود یه شب تب خیلی شدیدی کرد 39 درجه.و تا صبح گریه و بی قراری!صبحش بردیمش بیمارستان آزمایش گرفتن و معلوم شد که عفونت شدید ادراری داره.و بالا خره یه مدت بستری بود و درمان شد
الان که تو این تاپیک تشنج مخفی رو خوندم خیلی ترسیدم.یعنی ممکنه اون شبی که خیلی بی قراری میکرد تشنج کرده؟
اصلا هیچکدوم از دکترا هم نگفتن نوار مغز باید بده
دخترم بعضی شبا با جیق و گریه از خواب بیدار میشه
بعضی مواقع هم پلکش میزنه البته نه پشت سر هم فقط یک بار و در روز یک یا دو بار اینطوری میشه.بیشتر چشم راستش.بعضی وقتا هم چشم چپش.والبته کاملا هوشیاره ها
از نظز رشدی هم خوبه هم قد و وزنش و هم دور سرش.
ممنون میشم ازتون
نگران فردایتان نباشید.خدا از قبل آنجاست
سلام سایو جان همه تب ها شاید منط به تشنج نشه .اگر بردیش همون موقع بیمارستان حتما اقداماتی کردن و اگر تشنج بوده بهت میگفتن -اما اگر میگی این علائم پرش پلک اینا رو داره میخوای فیلم بگیر نشون دکتر بده یا نه با یه دکتر راجع به تمام حالتش که فکر میکنی عجیبه صحبت کن .استرس به خودت راه نده امیدوارم موردی نباشه
یه مورد دیگه اینکه بچه ها چون عضلاتشون قوی نشده هنوز تا 4-5 ماهگی برخی مواقع پرش عضلانی اینا دارن که با ماساژ درمانی بهتر میشه خودتم میتونی بدی
نی نی ناز جون اشرفی نه عموی منه نه ...اما اینجوری راجع بهش حرف زدی جدا ناراحت شدم
ما روز اول که رفتیم راجع به نوار گفت گفتیم بچمون حساسیت داره به داروی خوابش گفت خوب نوار نگرینی
اگه از همه می خواد چون وقت اینو نداره موقع تشخیص با حدسجلو بره اگه می گه نوار خودم چون مثلا خود ما اولین نوار پسرم بر اساس رنج بچه تنظیم نشده بود و مشکوک بود درست بودنش رو همین شک دگتر رونق تشخیص غلط داد و باعث شد سر من صدماتی ببینه جبران ناپذیر
وقتی بهش گفتییم شما که به نوار مشکوک بودی خوب می گفتی یه نوار دیگه پیش خودت بگیریم
گفت خواستم فک نکنید کیسه دوختم
خوب اینجوری خوبه یا اونجوری؟
داروخونه رو من در جریان نیستم شاید دلیل خاصی داره شایدم منشیا از خودشون می گن
به هر حال من پسرمو با تشخیص بد رونق داشتم از دست می دادم الان پسرم کاراش چند ماه از خودش عقب تره و هیچکس نمی دونه چه غصه ای می خورم اما اینجوری به رونق توهین نکردم فقط گفتم خدا ازش نگذره
نی نی ناز جون اشرفی نه عموی منه نه ...اما اینجوری راجع بهش حرف زدی جدا ناراحت شدم
ما روز اول که رفتیم راجع به نوار گفت گفتیم بچمون حساسیت داره به داروی خوابش گفت خوب نوار نگرینی
اگه از همه می خواد چون وقت اینو نداره موقع تشخیص با حدسجلو بره اگه می گه نوار خودم چون مثلا خود ما اولین نوار پسرم بر اساس رنج بچه تنظیم نشده بود و مشکوک بود درست بودنش رو همین شک دگتر رونق تشخیص غلط داد و باعث شد سر من صدماتی ببینه جبران ناپذیر
وقتی بهش گفتییم شما که به نوار مشکوک بودی خوب می گفتی یه نوار دیگه پیش خودت بگیریم
گفت خواستم فک نکنید کیسه دوختم
خوب اینجوری خوبه یا اونجوری؟
داروخونه رو من در جریان نیستم شاید دلیل خاصی داره شایدم منشیا از خودشون می گن
به هر حال من پسرمو با تشخیص بد رونق داشتم از دست می دادم الان پسرم کاراش چند ماه از خودش عقب تره و هیچکس نمی دونه چه غصه ای می خورم اما اینجوری به رونق توهین نکردم فقط گفتم خدا ازش نگذره
سلام...رز ابی جان مرسی از توجهت....
یه دکتر دیگه واسه دخترم مقاومت خواب تشخیص داد البته این روانشناس بود..گفت دارو هارو نده
منم قرص شبشو قطع کردم ولی شربتو هم چنان میدم 25 تیر وقت دارم دوباره پیش اشرفی
نینی ناز جان اون دکتر هم بمن گفت مشکوک به تشنجه ولی صد در صد نیست...اشرفی قاطعانه گفت نه
راستی بغلش یه مرکز استعدادیابی بود..مال برادرش بود انگار... کسی تجربه شو داشته؟
صحرا جان من از 9 ماهگی اویسا رو میبرم مرکز افتاب ولی این جور مریضی ها تو تخصصشون نیست عزیزم
بهر حال دختر من یه مقدار بهتره و همین واسه من کافیه ترو خدا به حاشیه دکترا توجهی نکنین...البته میدونم سخته..یکی نیس به خودم بگه هااا!!!
هفته خوبی داشته باشین...نینی گلهاتونو میبوسم
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

Lilypie Third Birthday tickers
نی نی ناز عزیزشاید درست متوجه منظورتون نشدن ما خیلی واضح گفتیم بچمون حساسیت داره دکترو گفتیم
بعد به دکتر گفتیم حالا بعدازین دیگه نوار نمی خواد؟گفت نه دیگه وقتی می گین حساسیت داره .....
ما کاملا علایم پسرمو بعد خوردن دارو گفتیم شما گفتین؟اصلا مگه بچتون بعد دارو چه جوری می شه؟اگه گفتی یادم رفته می شه دوباره بگی؟
نی نی ناز عزیزشاید درست متوجه منظورتون نشدن ما خیلی واضح گفتیم بچمون حساسیت داره دکترو گفتیم
بعد به دکتر گفتیم حالا بعدازین دیگه نوار نمی خواد؟گفت نه دیگه وقتی می گین حساسیت داره .....
ما کاملا علایم پسرمو بعد خوردن دارو گفتیم شما گفتین؟اصلا مگه بچتون بعد دارو چه جوری می شه؟اگه گفتی یادم رفته می شه دوباره بگی؟
نینی ناز جان منم مامانم رفت ساعت 2 بعد ساعت 4 اینا دکتر نوارو البته از طریق منشیش دیده بودگفته بود تشنجه
میدونید من به حس مادرانه بیشتر از همه چی اعتماد دارم به مامانم گفتم نوبت بگیر یهبار دیگه نوار بگیریم خیلی اذیت شدم ولی میارزید چون میدونستم نیست
گفت تو نوار اولی شک داشتم ولی اینو مطمئنم بازم خدا خیرش بده یه شربت ضد افسردگی به دخترم داد
یه مقدار بهتره من دخترمو واسه شیطنت بیشششش از حدش بردم پیش مشاور اون تشخیص داد که مستعد به بیش فعالیه
و این حالتها فقط مقاومت به خابه یعنی خسته س ولی نمیخاد بخابه یه رژیم غذایی داده واسه کنترلش تا ببینیم چی میشه
عشق 2 حالت داره ...عشق مادر به فرزند...، عشق خدا به بنده....... بقیه ش تاثیرات هورمونیه ..

Lilypie Third Birthday tickers
سلام خانومهای گل ، امیدوارم حال همه ی بچه های نازتون خوب و خوبتر باشه
من خیلی اتفاقی این تاپیک رو دیدم و به بعضی موارد پسرم شک کردم
پسر من یک ساله ست، بعضی وقتها به یه جا خیره میشه و من اگه صداش کنم عکس العمل نشون نمیده، همیشه فکر میکنم اینجور مواقع داره جیش میکنه اما با خوندن علایم تشنج مخفی کمی نگران شدم
در ضمن ما شبها رو زمین میخوابیم، قبلن که چهاردست و پا میکرد یع دفعه نصفه شب تو خواب از کنار من میرفت یه طرفی و من صداش میکردم نمیفهمید و خودم میرفتم میاوردم، الانم که راه میره یه دفعه تو خواب از توی جای خوابش که تو حاله میره تو آشپزخونه و من هر چی صداش کنم گاهی برمیگرده و گاهی نه، فکر میکردم به خاطر اضطراب جدایی از مادره اما کمی نگران شدم، به نظرتون برم نوار مغز بگیرم؟