2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808691 بازدید | 6396 پست
آره عزیزم این نشونه هایی که شما میگی طبیعیه و همه نوزادا دارن اون پرش خیلی واضح هستش عزیزم یعنب. ستا بشدت به بالا پرت میشن و سفت نگه داشته میشن اما اون حرکاتی که شما میکی انرژیه اضافه ی نوزاده که از ایت طریق تخلیه میشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
آره عزیزم این نشونه هایی که شما میگی طبیعیه و همه نوزادا دارن اون پرش خیلی واضح هستش عزیزم یعنب. ستا بشدت به بالا پرت میشن و سفت نگه داشته میشن اما اون حرکاتی که شما میکی انرژیه اضافه ی نوزاده که از ایت طریق تخلیه میشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما دکتر بردنش که ضرری نداره عزیزم نگران نباش هیچیش نیست ببر دکتر تا خدای نکرده بعدها پشیمون نشی /این دکتر بردنم فقط برای ارامش خاطرته وگرنه خیالت راحت
سلام خانوما پسر من یه سری پرش داره که دستاش و پاهاش سفت میشه و یه لحظه چشاش سیخ خیره میشه و عه عه میکنه و بعدشیه دفعه میزنه زیر گریه البته فقط توحالت طاقباز این حالت میشه و اگه قبل اینکه اینجوری بشه دستاشو بگیرم رد میکنه و اونحالتو پیدا نمیکنه دکترش بادیدن فیلمش گفت تشنجه نوارمغز گرفت گفت نوار سالمه فنوبار15 داد وسش صب نصف شب یه دونه ولی بازم اونجوری میشه گاهی4 باردرروزمیشه بعضی وقتام اصن نمیشه یعنی واقعا تشنجهیا تشخیص دکتر اشتباه بوده
سلام ممنون بن یو جان خیلی لطف کردی عزیزم پسر من جمعه نزدیک به هشت بار یه حالت مشکوک رو بعد از هربار بیدار شدن تکرار کرد تا شب رفتیم بیمارستان و بستری شد فنو تزریقی گرفت فردا صبحش هم یکبار اونجوری شد که بهش دیازپام زدن یکساعت بعدش نوار گرفتن دکترش گفت نوارش خیلی بهتر از قبله!!!! و یکم آهستگی داره که یا تاثیر دارو هست یا تشنج خفیف داروهاش رو هم تغییر دادن سابریلش زیاد شد و والپرات سدیم و ال کارنیت هم داد ام آر آی هم شد جوابش فردا میاد
خداوندا هدایتمان کن تا به این باور برسیم که جواب بعضی دعاهایمان فقط صبر است و انتظار
سلام بهمه فافا حان متاسفانه تشنجای پسر منم اون شکلی بود/اگر بدکترش شک داری بهترن یه دکتر دیگه هم ببری تا مطمئن بشی ماهان گلی جان انشالله که جوابش خیره ال کارنیت رو هم احتمالا برای مشکل فرضیه متابولیکش دادن /شایدم برای تقویت عضلاتش/توکل بخدا عزیزم
دکتر زمان هم از هرکی میپرسم همینو میگه! میگن که تشخیصش خوب نیست برای مغز و اعصاب هم فعلا نمیرم تهران چون خستگی و سر و صدا و این چیزا حال پسرم رو بدتر میکنه بن یو جان داروهای ضد تشنج پسرتون چی بود؟ آخه الان یه جایی خوندم که والپرات سدیم برای اختلالات متابولیک خیلی بده و تشنج رو تشدید و موجب عقب ماندگی میشه!!
خداوندا هدایتمان کن تا به این باور برسیم که جواب بعضی دعاهایمان فقط صبر است و انتظار
داروهای ضد تشنج پسر من/فنوباربیتال و لیسکانتین بود/در کنارش ویتامین ب۶ /ال کارنیتین/پردنیزولون هم میخورد
ممنون بن یو جان به دکتر گفتیم گفت والپرات رو ندیم داروهای پسر منم سابریل فنوباربیتال ال کارنیت و ب ۶ هست عزیزم تشنج پسر شما بعد از مصرف دارو چقدر طول کشید که کنترل شد؟ جواب ام آر آی اومد دکتر گفت یکم لاغری مغزی داره که با کنترل تشنج سریع خوب میشه و گفت خیلی مواظب باشیم که تشنج نکنه دارم از نگرانی میمیرم آخه اون حرکات رو هنوز هم داره اما خفیفتر دکتر هم میگه ممکنه تشنج باشه چون نوارش از قبل خیلییی بهتره شده!!
سلام عزیزم پسر من وفتی بستری شد بیمارستان و دارو گرفت تا یکماه بعدش طول کشید تا کامل کنترل بشه عزیزم آتروفیه مغزی تو بچه های تشنحی خیلی شایع هستش و تقریبا هر بچه ای که تشنح کنه دچار آتروفی میشه منتها با کنترل تشنج چون نوزاد در حال رشده بحالت اولش برمیگرده
سلام بن یو جان عزیزم از اولین باری که برای درمان اقدام کردین چقدر طول کشید درمان شد؟ دکتر هم گفت اتروفی خیلی خفیفه و حاد نیست اما نباید دیگه تشنج کنه!!!