2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808327 بازدید | 6396 پست
نازنین جان خوب چهل روز رو از سنش کم کنی پس سنی نداره این جوجو کهههههه/الکی نگرانی/اما محض اطمینان خودت یدکتر ببرش/اما سعی کن از بزرگ شدنش لذت ببری عزیزم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون منیژه جان از توضیحات خوبت دوستای خوبم حواستون به افت قند هم باشه دیشب پسرم ساعت دوازده خوابید ده شام خورده بود تا دوازده ظهر خوابید!در حالی که بد خوابه همیشه وقتی بیدار شد وحشتناک بی حال بود خیلی روز بدی داشتم تا به حال اومد داروشو خورد حالا تازه دارو رو بالا آورد و خیلی بد و منیدونم که خود افت قند منیتونه باعث تشنج بشه و کلا خوب نیست نانی عزیز کلونازپام میتونه باعث بی قراری بیشتر هم بشه پسر من با دیازپام کلونازپام کملا بنرودیازپین ها بی قرار میشه من خودم یادم رفته بود تا این سری بعد از تشنجش که یه ماه بعد خواب بود تاااازه یادم اپمد!!چون وقتی کوچیک بود بهش کلونازپام دادن به شدت بی قرار شده بود حتما با پزشکش درمیون بگذار عزیزم
سلام به دوستان ما از فردا قراره رژیم کتو واسه دخترم شروع کنیم، تو خونه و بدون بستری، دکتر برنامه غذایی داده و خیلی امیدواره منم امیدوارم و توکل بخدا شروع میکنم، دعا کنید دوستان
سلام دوستان میشه یکی بهم جواب بده . داشتم تو اینترنت مطلب میخوندم راجب اسپاسم شیرخوارگی نوشته بود این جور بچه ها تا پنج سال عمر میکنن زنده هم بمونن نود درصدشون مشکلات جسمی و شناختی خواند داشت این صحت داره تو رو قران جواب بدین دارم دیوونه میشم
دوستان پسر من از شهریور امسال اسپاسم شیرخوارگی داره اواپلش شدید بود اما هر ماه که میبردم مطب دکتر غفرانی و داروهاسو عوض میکرد حرکات تشنجیش ریزتر میشد تا اینکه اول اینماه بردم نوار مغز گرفت گفت تشنجش خیلی خفیف شده انا الان هم زبونشو یه جور غیر عادی تو دهنش تکون میدهدیگه نمیدونم اونم تشنجه یا نه کسی تجربه ای در این مورد داره راهنماییم کنه .
سلام مامان محمد، میشه بگید کجا خوندید و لینک بدین؟ ببینید این آمار و ارقام موردی هست مثلا" در مقاله ای اشاره به تحقیقی داره که در اون 214 بیمار مبتلا به اسپاسم شیرخوارگی به مدت 35 سال تحت نظر بودن، 31 درصد از این 214 بیمار فوت شدن که 24 نفرشون در سه سال اول زندگی رخ داده، اما علت چی بوده؟؟؟ مهمترین علت فوت این 24 نفر به دلیل سیناکتن و تداخل دارویی بوده که علت اون هم به صراحت در مقاله گفته شده که تزریق دوزهای بالای سیناکتن باعث کاهش سیستم ایمنی بدن و ابتلا به سایر بیماریها مثل عفونت ریه و مرگ شده که در ایران سیناکتن در پایین ترین دوز ممکن تجویز میشه، بقیه موارد فوت به دلیل نقایصی در مغز هست که این نقایص باعث اسپاسم شیرخوارگی شده به عبارت دیگه اسپاسم شیرخوارگی باعث مرگ نشده بلکه بیمماری زمینه ای باعث فوت شده، اما این آمارها فقط مربوط به همین تحقیقه و قابل تعمیم نیست.... در ضمن تو اون تحقیق 24 درصد کاملا" نرمال شدن و 45 درصد با تأخیر تکاملی مواجهن...
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
ریحان جان من برای پسرم رژیم هنوز نگرفتم. ولی توی ف ی س مامانایی که جهش بچه هاشون مثل پسرم بود گفتن کتوژنیک بیشترین اثرو داشته روی بچه هاشون و بعدش سابریل. میخاستم بدونم شیر کتوکال اثری روی تشنجها داشته به تنهایی؟ اگر اثر داره منم به پسرم ازین شیر بدم پسرم 15 ماهشه و بی توجهه. نمیشینه بدون تکیه گاه و گردنش تازه داره میگیره