2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808668 بازدید | 6396 پست
سلام به همه خیلی حالم بده دیشب دکتر دخترم گفت من همه ی دارو هایی رو که میتونستم بهش بدم دادم دیگه دارویی نیست که مناسب سن این باشه نمیدونم چکار کنم هیچ دارویی روش اثر نداره تشنج هاش قطع نمیشه تو رو خدا واسه ی بچم دعا کنید
دوستان من موقع واکسن 18 ماهگی دخترمه...دکترش به خاطر تشنجاش گفته باید دوگانه بزنه ولی اصلااااا نیست و نابود شده این واکسن.. جایی رو سراغ دارین که بزنن ؟؟ یعنی مرده شوره این زندگی رو ببرن که به خاطر یه واکسن هم من باید حرص بخورم. تروخدااا کمکم کنید دارم دیوونه میشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بهمه عسل جان امید وارم دخترت روز بروز بهتر بشه توکل بخدا مامان سان عزیزم ن یزد هستم اینجا واکسن هست میتونی بیای اینجا؟ اگر میتونی بهم بگو من زنگ بزنم هماهنگ کنم بعد بهت خبرشو میدم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
بن یو جان منم هنوز درگیرم. اونم نه میشینه نه راه میره. ایشالله همه ی بچه ها سالم باشن...من که پیر شدم دیگه. درد این مریضی یه طرف،استرس پیدا شدن داروها یه طرف... قربون خدا برم لابد قدرت تحملشو بهمون داده که داره با مریضیه بچه امتحانمون میکنه. حالا هم که داستان این واکسنه. بچه ها ممنون از معرفیه اون کلینیک...فردا میرم سر میزنم،هرچند میدونم من اگه احتیاج به قرص سرماخوردگی هم پیدا کنم از فردا نایاب میشه.. دعام کنید.... یه صلوات واسه دخترم بفرستید اگه دوست داشتین...
سلام و تبریک به مناسبت عید قربان، مامان محمد ممنون از اینکه رحمت کشیدید و برای دخترم دنبال دارو بودید، انشاله محمد حسین عزیز سریعتر خوبه خوب بشه، دوستان بنده یه جعبه و چند ورق توپاماکس، یه شیشه تگرتول داریم اگر دوستان خواستن در خدمتتونم، مامان اینا، خوشبختانه دارویی که دکتر عزیزی به فرزندتون داده به نظر من خوبه و اصلا نگران افزایش دوز نباشید، فعلا دنبال قطع تشنج باشید تا انشاله سابریل تشنج بچه تون رو قطع کنه، می تونم بپرسم چند وقته دچار تشنج شده و به لحاظ تکاملی پسرفت کرده یا نه؟ خانم کمیا این حالتا طبیعی نیست و بهترین فرد برای شناسایی این قضیه شما هستی که مادری، حالا انشاله نظر دکتر عزیزی درست باشه و تشنج نباشه اما وقتی یه دکتر دیگه نظر دیگه ای داره بهتره نظر دکتر سوم رو هم بپرسید، من یک ماهه دیگه پیش دکتر محولاتی میرم، اون موقع بگید تا بپرسم، عسل خانم اصلا نا امید نشید، دکتر فرزندتون کیه؟ دکتر دخترتون رو عوض کنید، نوع تشنج دخترتون چی هست؟ تهران هستید؟ دکتر محولاتی برای چند نفر از دوستان مثل خانم معرفت جواب داده و یکبار هم خودشون گفتن مراجعین من اغلب تشنج مقاوم به درمان دارن و از اینکه از چالش مواجه شدن با بچهای مصروع مقاوم به درمان استقبال میکنه و دنبال قطع تشنج هست، خیلی خوشحال شدم، حتی وقتی من که بچم اسپاسم شیرخوارگی داره احتمال خوب شدنش چقدره، گفت حتما خوب میشه و خوب نشدن اینجا نداریم، ماماسان، من واکسن دخترم رو تو مطب دکتر مهدوی زدم، تو اینترنت سرچ کنید منوچهر مهدوی و مطبش تماس بگیرید، البته بیمارستان لاله هم داشت منتها در هر دو پول ویزیت هم میگیرن متاسفانه، آرزو خانم، دختر من الان استفاده میکنه البته با نام تجاری اورفریل، بیشتر در تشنجهای ابسنس استفاده میشه و البته برای کودکانی که مشکل کبدی دارن نباید استفاده بشه، در ضمن بعد از ۶ ماه از مصرف مداوم دارو معمولا ازمایش می نویسن تا میزان اثرش بر وضعیت متابولیک و گلبولهای قرمز رو بسنجن، ولی داروی رایجی هست. این اطلاعات کلی هست که من داشتم و از زمانی که بروشور دارو رو خوندم تو ذهنم مونده بود، به امید بهبودی سریع کودکان این تاپیک،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
دختر من ۸ ماهش کامل و وارد ۹ ماهگی شده، جالبه اما دکتر دخترم اورفریل داده و البته من مواردی دیدم که برای بچه های زیر یکسال هم تجویز شده، دختر شما چند وقتشه؟ از کی تشنج داشته و داروهایی که مصرف کرده چی بوده؟
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام عسل خانم نا امید نباش دکتر دخترت رو عوض کن و به خدا توکل کن من الان بچه هام پنج ساله شونه واز شش ماهگی تشنج کردن منم همه داروها رو خوردن و رژیم کتوژنیک هم گرفتم جواب نداد دیگه نا امید بودم که دکتر بچه ها رو عوض کردم و اون با عوض کردن ترکیب داروها کاری کرد که تشنج بچه هام نسبت به قبل خیلی کمتر شده که خودم هم باورم نمیشه اون موقع محمد و مهدی تا غروب صدبار تشنج داشتن ولی الان هر سه چهار روز به بار توی خواب تشنج دارن اونم تایمش کم شده ایشاالله تشنج بچه شما هم کنترل میشه
ممنون معرفت جون خداروشکر که بچه هات بهتر شدن انشاالله به زودی خوب خوب بشن. بابای مهربون دختر من 11 ماهشه و از 2 ماهگی تشنج هاش شروع شد داروهایی که الان میخوره کلونازپام لوبل سابریل و استازولامید هست که دکتر گفت استازولامید رو قطع کن و سابریل رو زیاد کن . قبلا هم توپیرامات تگرتول لیسکانتین امپول سیناکتن مصرف کرده که هیچ کدوم اثر نداشته