2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم در حالت خنثی به سر میبریم😣

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

من فقط شوهرم دوسم داره بقیه دوسم ندارن.البته جدیدا به دوست داشتن شوهرمو مشکوکم😭😟

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

چون کار خاصی نمی کنه...نمیدونم راستش اشتباه میکنم یا نه...ولی انگار همه چی بر وقف مرادش باشه مهربونه..نباشه محل نمیکنه...برا خانوادش کار کنم همون کارای ساده مث ظرف شستن ، سبزی پاک کردن از اینکارا بکنم مهربونه چایی بریزم دعوتشون کنم ...

کلا احساس میکنم اگه از یه روز خانوادش بگن این دختر رو ول کن میکنه

خودش بهت گفته؟

همه ما زنا بعضی اوقات توهم میزنیم که همسرم دوسم نداره و مثل دیوونه ها ،های های گریه میکنیم

اغلی هم نزدیک پریود این جور میشیم😏

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹