2777
2789
عنوان

لک بینی، باردارا توروخداا کمک

119 بازدید | 17 پست

بچه ها دو روز بود زیر شکمم تیر میکشید ولی خییلی کوتاه اما قابل حس و تکرار زیاد

امشب موقع برگشت از خونه مادرم وقتی دستشویی رفتم لک قهوه ایی دیدم😔داخل ده هفته هستم و الانم شیافت مقعدی استفاده کردم!

صبحم گفتم برم سونو

بنظرتون امیدی هست؟یهو خیلی حالم گرفته شد

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه لکه بینی چیزی نیست احتمالا بری سونو میگه هماتوم داری که اونم باشیاف و آمپول و استراحت جذب میشه.فعالیتت رو کم کن استراحت کن زیاد نشین و سرپا نباش.دراز بکش

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

تو این هفته هاا بیشتر استراحت کن و خوونه باش خووب میشی تا ۱۲هفتگی باید بیشتر مواطب باشی تا ناخواسته اتفاق جبران ناپذیری نیفته عزیز ان شاءالله ک مسکلی نیست

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.
لک که چیزی نیست شیافم که گذاشتی نگران نباش من خونریزی داشتم 

اخه با  درد هست ..البته دردش دائمی نیست گهگاهی تیر میکشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
تو این هفته هاا بیشتر استراحت کن و خوونه باش خووب میشی تا ۱۲هفتگی باید بیشتر مواطب باشی تا ناخواسته ...

انشالله توروخدا برام دعا کنید

عزیز جان هر بدنی با بدن دیگ فرق داره ما دوتا باردار داشتیم یکی با درد بود لکش یکی بی درد 

اما استراحت نکرد بچه اش سقط شد اون یکی استراخت کردشکر خدا بچه اش موند الانم ۴ماهه حامله است 

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.

منم درد پریود داشتم کمر درد دل درد استرس بدتر فردا برو دکتر چیزی نیست من تا ماه هفتم داشتم هم درد هم خونریزی فقط استراحت کن 

درد تقریبا کدوم قسمت شکمته؟

کنار رونم میگیره..زیر شکمم میگیره..افقی میگیره عمدوی میگیره ..ولی خیلی کم و تو یک صدم ثانیه.

منم درد پریود داشتم کمر درد دل درد استرس بدتر فردا برو دکتر چیزی نیست من تا ماه هفتم داشتم هم درد هم ...

پس امید هست

بچه هااا دعا کنید دعا