2777
2789
عنوان

سوال مهم ریاضی اونایی ک واردن بیان

496 بازدید | 62 پست

🥇🥈🥉

تست شماره  7 مسابقه علمی فرادید: { آمار و ریاضی(1-2) }

بیماری کشندهABC توسط باکتری ای به همین نام تولید می شود. این باکتری در واقع دارای سه نوع A,B,C است که طبق این قوانین به هم تبدیل می شوند: پس از گذشت هر 20 دقیقه هر باکتری A  به یکB  و یک C ، هر باکتریB به دو A و هر باکتری C به یک A  تبدیل می شود. به علاوه هر بار که C به A تبدیل می شود یک گلبول قرمز را نیز می خورد! اگر در آغاز تنها یک باکتری از نوع B وارد بدن شده باشد، پس از گذشت 10 ساعت چند گلبول قرمز خورده شده است؟  ( بعد از انتخاب جواب تست، عدد درست را نیز به همراه راه حل ارسال نمائید)

الف) بین 100 تا 500 هزار           ب: بین 500 هزار تا 1 میلیون            ج: بین 1 تا 5 میلیون          د: بین 5 تا 10 میلیون      ه: بیش از 10 میلیون

بچه ها راه حل هم بنویسید مرسی عشقا😍

تعداد رای : 1
نظرسنجی
2
1
100%
2
0
0%

من اومدم نگا کنم😑موز دارید من بردارم برم؟ ☹

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موزم داریم

من موزم برداشتم میرم 😐😐😐😐🙄🙄🙄

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
حالا همه اومدن دنبال موز😂😂 یکی بیاد  ی جواب بده

😂😂😂😂😂