2777
2789

دوستان من ان تیم ۲.۲بوده ولی میگن با توجه به قد جنین محاسبه میشه که قدش۶۴بود 

جواب ازمایش خونم ریسک متوسط بوده 

کسی این طور بوده؟

چیکارا کردین؟

دلم گرفته 

دکتر گفته باید بیشتر بررسی بشید یا ازمایش هست که دو میلیون هزینشه اگه بخوای اونو انجام بده تا خیالت راحت بشه

نمیدونم چیکار کنم

تو رو خدا نظر بدین

خدايا آن ده ,كه آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی من 1.5بودولی دکترگفت روزه شک دارنمیگیرم تااخرشم کلی استرس بکشی منم آزمایشودادم میدونم هزینش بالاس ولی حداقل خیالت راحته دیگه

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
عزیزم آزمایش انجام بده، حداقل اینطوری هم خیالت راحت میشه هم غربالگری دوم دیگه نیازی نیست من هم غربال ...

شما ان تیت چند بود؟خونت ریسکش چند بود؟

خدايا آن ده ,كه آن به

ان تی من 1.5بودولی دکترگفت روزه شک دارنمیگیرم تااخرشم کلی استرس بکشی منم آزمایشودادم میدونم هزینش با ...

یک و نیم که خوبه، کلا زیر دو عالیه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
عزیزم خب باید آمنیوسنتز یا سل فری بدی که خیالت راحت شه. اغلب این آزمایشا هم جوابش منفی میشه خیالت را ...

ایشالله منفی باشه 

مشکلی با ازمایش ندارم 

خدايا آن ده ,كه آن به