2777
2789
عنوان

یعنی خاک عالم...

347 بازدید | 12 پست

سلام دخترا

من این روزا اینقد سرم شلوغ بود و داستان زیاد داشتم حواسم به موعد پریودم نبود.حالا نگاه میکنم سه روزه عقب انداختم.خدایا یعنی چی؟؟؟من پریودام مث ساعت منظمه.فقط دوبار تو عمرم پریودم عقب افتاده که اون دوبار حامله بودم😐😐😐😐😐

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

مبارکه انشالله بسلامتی😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مبارکه انشالله بسلامتی😁

😐😐😐😐😐

خاک تو سرم.تا فردا صبر میکنم پریود نشدم میرم آزمایش میدم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشیدمیتونم بپرسم روش جلوگیریتون چیه که مشکوک به بارداری هستین

مث خرای عالم طبیعی جلوگیری میکنم.مث سگ هم از حاملگی میترسم😐جهت اطلاعات بیشتر میتونی به پستای قبلیم سر بزنی😐

مال هوا است،منم مثل شما بودم، 5 روز عقب انداختم، بعد پریود شدم

خدا از دهنت بشنوه😑

مث خرای عالم طبیعی جلوگیری میکنم.مث سگ هم از حاملگی میترسم😐جهت اطلاعات بیشتر میتونی به پستای قبلیم ...

دورازجون...وای منم بشدت میترسم ازبارداری الان دخترم چهارماهشه و قرص شیردهی میخورم ولی همش توهم بارداری میگیرم😭😭

دورازجون...وای منم بشدت میترسم ازبارداری الان دخترم چهارماهشه و قرص شیردهی میخورم ولی همش توهم باردا ...

من ب قرص حساسیت دارم.بعد دکترم گفت قرص شیردهی اصلا اطمینان نداره چون ضعیفه

آی یو دی نمیتونم بذارم چون دهانه رحمم مشکل داره😐

کان دوم همسرم قوبل نمیکنه