2777
2789
عنوان

علامتهای بیش فعالی چیه

119 بازدید | 14 پست

سلام خواهش میکنم اگه کسی میدونه بگه دخترم تاره رفته تو۴سال این رفته رفته بااینکه بزرگترمیشه اصلا یجابندنمیشه.مثلا مخالف ماعمل میکنه یبارمثلا بهش میگیم چراغو روشن خاموش نکن بدتر،انقدروشن خانوش میکنه تااخر لامپ نیمسوزمیشه اصلا به حرف گوش نمیده ازصبح ۷بیدارمیشه اگه ظهرنخابونمش شب میتونه تا۲بیداربمکنه.خیلی انرژی داره باباش هم بامهدکدوک مخالفت میکنه.دیگه اصلا توخونه نمیتونم کنترلش کنم فقط کارایی میکنه که بهش گفتیم نکن.اروم بهش میگم بازم جواب نمیگیرم باتندگویی وعصبانیت میگم بازم همینطورداداششو میخابونم ۵دیقه دیگه بیدارش میکنه بچه انقد گریه میکنه اصلا وضع خونمون بهم ریخته.اگه کسی میتونه راهنماییم کنه دیگه بریدم زندگی خیلی سخت میگذره برام بنظرتون نشونه هایی ازبیش فعالی داره

خدایاخودت مراقب ادمهای خوب زندگیم باش❤❤❤

مثلا میره بالای مبل فقط باایفون در وبازمیکنه هرچقد براش توضیح میدم دروبازکنی هاپومیاد مارومیخوره که بترسه بدتر بازمیکنه هرچقدر دعواش میکنیم بازگوش نمیده اصلا ازمغزش استفاده نمیکنه.ولی اینم بگماخیلی خیلی باهوشه اصلا اجازه نمیده من شلوارشو یاجوراباشو یاکفشسو بپوشونم ازدوسالگی خودش میپوشه خیلیم دقیق هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این اسمو براب بچت نیار  یه مدت رو رفتارش بی تفاوت باش دعواش نکن خوب  میشه اروم باش عصبی نباش گیر نده خوب میشه مهربونی باهاش حرف بزن  بگو چه دختر خوبی حرف مامانشو گوش مکنه به مامانش کمک میکنع  

ببین دوستم به بچه ی چهار ساله نباید بگی مثلا آیفونو نزن یا روی مبل نپر.وقتی با آیفون بازی میکنه حواسشو پرت کن و عکس العمل به کار بدش اصلا نشون نده مثلا بگو بدو برو عروسکتو بیار موهاشو شونه کنیم یا برو کتاب بیار برات بخونم.کار بد یا حرف بد بچه رو فقط با بی توجهی میشه از بین برد

چون می گذرد غمی نیست
ببین دوستم به بچه ی چهار ساله نباید بگی مثلا آیفونو نزن یا روی مبل نپر.وقتی با آیفون بازی میکنه حواس ...

براش کتاب داستان گرفتیم انقد عروسکهای خوشگل داره فقط دودیقه باهاشون بازی میکنه اکثرا باوسایلهای خونه بازی میکنه مثل جاروبرقی و تلفن و بخاری وکابینتها

براش کتاب داستان گرفتیم انقد عروسکهای خوشگل داره فقط دودیقه باهاشون بازی میکنه اکثرا باوسایلهای خونه ...

پسر منم همینطوره .چاره ای نیست باید باهاشون بد رفتاری نکنیم تا عاقل بشن

چون می گذرد غمی نیست

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.در ضمن ایشون دانشگاه هم تدریس دارند