2777
2789
عنوان

نامزدم

365 بازدید | 25 پست

نامزدم و نامزدمم خیلی خوبه باهام و چیزی واسم کم نمی‌ذاره،حتی بیشتر از خودم دوسم داره و عاشقمه

نمیدونم چرا بعضی اوقات نمیتونم اعتماد کنم،چیزی ازش ندیدم ولی خب باز شک دارم میخام ازم دور شهر این شکه

هزار بار باهم دعوا کردیم روایت موضوع و میگه تو با بی اعتمادیت داری رابطه رو خراب می‌کنی 

من خب چون قبلاً دوست دختر داشت و اینکه رمز اینستاشو بهم داد ک بعد عوض کرد گفت پسرا حرف چرت پیام میدن نباید بخونی ولی دختر هم بهش پیام میده همیشه میگه و اسکرین میده ولی من باز شک دارم

از خودم به خاطر شک الکیم و بدون دلیلم بدم می یاد

دوتا نامزد داري  

اولش نوشتي نامزدم و نامزدم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین نامزدتونه؟

تا بحال با کسی دوست بودین؟

ایا قبلا هم این مدل حس شک و بد دلی رو داشتین یا فقط اینجا پیش اومده؟

مدت ها پیش آموختم که هرگز نباید با یک خوک کشتی گرفت، چون هر دو کثیف می شوید و خوک هم از این کار لذت می برد. جرج برنارد شاو

خب مسلما رابطتتون خراب میشه اینجوری

یا اینستارو پاک کنه

یا اینکه تاآخر زندگیتون باید بهت ثابت کنه واسکرین بفرسته.

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
باهم توافق کنید هیچ کدوم از این محیط های اجتماعی نداشته باشید اینجوری خیالتون هم راحته فضای مجازی مه ...

نمیشه که

صصورت سوال رو نباس پاک کرد

باید شفاف سازی کنن، یعنی اعتماد سازی کنن

چون این شک بعدن به چیزای دیگه هم میکشه

مدت ها پیش آموختم که هرگز نباید با یک خوک کشتی گرفت، چون هر دو کثیف می شوید و خوک هم از این کار لذت می برد. جرج برنارد شاو
خب مسلما رابطتتون خراب میشه اینجوری یا اینستارو پاک کنه یا اینکه تاآخر زندگیتون باید بهت ثابت کنه ...

نه اینطور نیست که نفرسته همیشه می‌فرسته الان کم شده حتی اسمم تو بیو اینستاشو زده ولی بازم دخترا مزاحم میشن،و میگه من از کجا بدونم کین شاید پسرهم باشن

شوهرمن همون اول اینستامنوحذف کرد,خودشم نصب نکرده,توهم اینکاروبکن 

نی نی سایتم سریع ترک کن :-)

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
اولین نامزدتونه؟ تا بحال با کسی دوست بودین؟ ایا قبلا هم این مدل حس شک و بد دلی رو داشتین یا فقط ای ...

آره،و تاحالا باکسی نبودم و فقط دوسال باهم دوست بودیم،شکم به خاطر اینه که من خیلی میبینم دنیاش خرابه و از آشناها کسایی که هیچ فکرشو نمیکردمم دیدم به زنشون خیانت کردنه

شوهرمن همون اول اینستامنوحذف کرد,خودشم نصب نکرده,توهم اینکاروبکن  نی نی سایتم سریع ترک کن :-)

اینستا رو توافق کردیم بعداز ازدواج مال همو بزنیم رو ی گوشی مشترک تو خونه مون و رو گوشیت که همراهمونه نداشته باشیم ولی الان مال من رو داره ولی خودش مالشو بهم نمیدهدمیگه پسرا حرف زشت میزنن تو نمیخام بخونی من هرچی بشه بهت میگم و میگه هم 

وقتی توافق بشه که تو این فضاها نباشن این صحبت هم بینشون پیش میاد که چرا؟؟ بعد باهم صحبت میکنن میگن که مثلا دوست ندارم دخترا برات پیام بزارن یا لایکت کنن و این چیزا اگه همدیگرو درک کنن چیزی هم نباشه لجبازی نمیکنن و بحث تموم میشه