2777
2789
عنوان

بارداری خوبه؟

2045 بازدید | 43 پست

2ماهو نیممه...وقتی 1ماهم بود فهمیدم حاملم... بارداری ناخواسته بود...همیشه با شوهرم بحث داشتم ک مراقب باشه اما اون فک نمیکرد ب این راحتیا بار دار شم...راستش خودمم فک نمیکردم... تازه عروسی کردم...همش 5ماهه...دانشجوام... وضعیت مالی هم معمولی...دغدغه خونه ندارمو ماشین خریدیم ک البته هنوز بمون ندادن...کارشوهرم بد نیس اما یه مدتی بی کار بود(از بعد از عروسی، قبلش کارش عالی بود ک همش خرج عروسی شد) و الان تازه افتادیم سر دور...حسه خیلی بدی دارم... احساس میکنم با وجود بچه همه برنامه هام ب هم میریزه...دیگه نمیتونم برم سرکار   درسم عقب میوفته.. کارم تو خونه بیشتر میشه...جفت مادر شوهرمو با اینکه آدم خوبیه اما میدونم دردسراشو دارم...وقتی میبینم دو رو وریم هر کی ب فکر کارو تلاشه و الکی زود بچه نمیاره کلافه میشم... همش خجالت میکشم ب کسی حاملم...نمیدونم چرا هنوز نتونستم بپذیرمش...همه خوش حالن ب جز من... میترسم بندازمش خدا قهرش بیاد...حس میکنم هیچ کس شرایطمو درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دوران عقد خیلی رعایت کردیم از لحاظ مالی ک یه عروسی عالی بگیریم و خداروشکر عروسیمون فوق العاده بود... بعدشم ک شوهرم کارش کم شدو باز مجبور بودم رعایت کنم...تا یکم اوضاع بهتر شدو احساس کردم منم میتونم مثه بقیه برم بازار خرید کنم نگران نباشم و خیلی چیزای دیگه یهو بچه اومدو همه چیزو خراب کرد... حالا بازم باید رعایت کنم تا پول بیمارستانو دکترش جور شه... بازم باید رعایت کنم تا بددن دردسر بزرگ شه...هنوز حتی ماه عسلم نرفتم...خیلی حسه بدی دارم

این حرفو نزن میدونی چندین نفر ارزوی مادرشدن رو دارن وقتی صدای قلبشو بشنوی وقتی حرکاتشو حس کنی دلت پرمیکشه بغلش کنی عاشقش میشی حتی بیشتر از خودت و همسرت. بچه جلوی پیشرفتتو نمیگیره نگران نباش راه میفتی تو باید به خودت افتخارکنی داری مادرمیشی مادرشدن واقعا بهترین حس دنیاست یه بچه داره تو دل تو شکل میگیره قدرشو بدون 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ

سلام .ناشکری نکن .برو یسر به مطب دکتر زنان بزن ببین چن نفر اومدن که به زور دارو میخان باردار شن.ناشکری نکن.خدا رزقشا میده.خوشحال باش خدا تورا لایق مامان شدن دونسته 

واسه سلامتی بچم لطفا یه صلوات بفرستید ....اللهم عجل لولیک الفرج

خدا دوست داشته که بهت هدیه به این خوبی داده

سعی کن بپذیر ی و دوسش داشته باش

می دانی الان چند نفر دل شون می خواد جای شما باشن و مامان بشن

ناشکری نکن

انشالله که دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشید

این حرفو نزن میدونی چندین نفر ارزوی مادرشدن رو دارن وقتی صدای قلبشو بشنوی وقتی حرکاتشو حس کنی دلت پر ...

آخه الان؟ ب این زودی؟ وقتی وضع مالی من خوب نباشه دو روز دیگه چ جور براش چیز بخرم تا از بقیه کم نیاره... 1سال و خورده ای اذیت شدم واسه عروسی ب امید ارامش بعدش 5ماه گذشت فک کردم دیگه تموم ولی.... میترسم خدا قهرش بیاد ولی هیچ حسی بهش ندارم

وای دختراین چه حرفیه روزی ده بارخداروشکرکن بی دردسرحامله شدی خدایی نکرده اگه مشکل داشتی میدونی چقدبایدپول خرج میکردی آیابشه آیانشه بغیرازپولش کلی استرس وجنگ اعصاب داره نازایی شایدیکی دوسال عقب بمونی تابچه ازاب وگل دربیادبابه کارات برسی 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم