2777
2789
عنوان

زندگی وحشتناک من پسرمو ببرم با خودم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جریان زنگی شما هستم و تاپیک هاتو خوندم .واقعا برات ماراحتم عزیزم.تصمیم جسورانه ای گرفتی .شاید بتونی بچتو مدتی بزاری پیش مادرت تا خودت کاری پیدا کنی و جا بیفتی و بچه کمی بزرگتر بشه تا بتونی مهد بزاری و بعد بچتو بگیری.یا اینکه مادرتو از زندگیت بیرون کنی و شوهرت و ببخشی و تو همین زندگی فعلا بمونی تا بچه بزرگتر بشه 

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی
در جریان زنگی شما هستم و تاپیک هاتو خوندم .واقعا برات ماراحتم عزیزم.تصمیم جسورانه ای گرفتی .شاید بتو ...

عزیزم تحمل دیدنشون سخته برام چه برسه بخشش درد وحشتناکیه دوستانی که  میگن مادر نیستی اون تیکه ای از وجودمه همه زندگیمه اما چیکار کنم با بیست ویک سال سن روحیه خراب بدون پول و پشتوانه بی کس راهی به ذهنم نمیرسه دیگه

پرستار سالمند یا مریض هم خوبه اگر برات پیدا بشه کاش تو این مدت کاری یاد میگرفتی مثل نسخه پیچی داروخانه مثلا یا هنر خاصی

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

حبوبات بسته بندی کنی . سبزی پاک کنی . اگه امکانش باشه چرخ خیاطی بگیری تو خونه  سری دوزی کنی از کارگاه های تولیدی لباس بیاری فقط بدوزی .یا میتونم یجا رو بهت پیشنهاد کنم تماس بگیری باهاشون . شرایطتو بگی شاید کمکت کنن

پرستار سالمند یا مریض هم خوبه اگر برات پیدا بشه کاش تو این مدت کاری یاد میگرفتی مثل نسخه پیچی داروخا ...

تا سوم راهنمایی بیشتر درس نخوندم کسی هم پرستار با بچه دوماه نمیخواد که من فقط باید پرستار بچه خودم باشم  اونحا که 

با مامانت صحبت کردی اون چی میگه روش میشه تو روی شما نگاه کنه

اونا هم چنان انکار میکنن اما من بیشتر از این نمیتونم خودمو گول بزنم تا الانم میخواستم باور کنم همچین چیزی نیس تا بشه تحمل کنم اما الان دیگه نمیتونم