یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم،خواهر زاده من ۳۱هفته بدنیا اومد و تو سه ماهگی مننژیت گرفت و دو هفته بستری شد.مننژیت تو بچه های نارس شایعتره،الان که ۲سالشه خیلی سالم و سرحاله ولی هنوز حرف نمیزنه که زیادم مهم نیس بتدریج اونم یاد میکیره،شماهم نگران نباشین ایشالله که هیچ عارضه ای نمیزاره.
فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
گر نگهدار من انست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد..🤲🏻
سلام عزیزم،خواهر زاده من ۳۱هفته بدنیا اومد و تو سه ماهگی مننژیت گرفت و دو هفته بستری شد.مننژیت تو بچ ...
ممنون .این کوچولو هم دو هفته nicuبستری بود بعد اومد خوته الانم خوبه خدا کنه عوارض تداشته باشه و منم مثل شما خاله مهربون بتونم بردار زادم رو سالم ببینم...منون از جوابت😚
سلام عزیز الان حال بچه برادرت چطوره؟خواهر زاده منم هم بر اثر اشتباه پزشکی خونریزی داخل مغز داره و هم مننژیت گرفته خیلی نگرانم خدا به خواهرم رحم کنه طفل ۱۴ روزه از روز ۵ تولد رو تخت ان ای سیو افتاده😭😭😭😭😭