2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت پرده مغزی

چی بگم گلم اگه زود متوجه شده باشن با انتی بیوتیک حل میشه عزیزم بچه خودته؟؟چطور فهمیدن میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟

انشالله که بزودی خوب میشه 

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم
خانمها اگه موارد مشابه داشتید ممنون میشم تجربیاتتون رو بدونم ..

سلام عزیزم،خواهر زاده من ۳۱هفته بدنیا اومد و تو سه ماهگی مننژیت گرفت و دو هفته بستری شد.مننژیت تو بچه های نارس شایعتره،الان که ۲سالشه خیلی سالم و سرحاله ولی هنوز حرف نمیزنه که زیادم مهم نیس بتدریج اونم یاد میکیره،شماهم نگران نباشین ایشالله که هیچ عارضه ای نمیزاره.

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گر نگهدار من انست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد..🤲🏻

سلام عزیزم،خواهر زاده من ۳۱هفته بدنیا اومد و تو سه ماهگی مننژیت گرفت و دو هفته بستری شد.مننژیت تو بچ ...

ممنون .این کوچولو هم دو هفته nicuبستری بود بعد اومد خوته الانم خوبه خدا کنه عوارض تداشته باشه و منم مثل شما خاله مهربون بتونم بردار زادم رو سالم ببینم...منون از جوابت😚

سلام عزیز الان حال بچه برادرت چطوره؟خواهر زاده منم هم بر اثر اشتباه پزشکی خونریزی داخل مغز داره و هم مننژیت گرفته خیلی نگرانم خدا به خواهرم رحم کنه طفل ۱۴ روزه از روز ۵ تولد رو تخت ان ای سیو افتاده😭😭😭😭😭

سلام عزیز الان حال بچه برادرت چطوره؟خواهر زاده منم هم بر اثر اشتباه پزشکی خونریزی داخل مغز داره و هم ...

سلام عزیزم خدارو شکر الان پنج ماهشه حدودا و کاملا نرماله ...بعد دو هفته از ان آی سیو مرخص شدو امیدوارم خواهرزاده شما هم بسلامت مرخص شه نگران نباش .