2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین

54 بازدید | 9 پست

بچه ها من‌هفته ۲۹ ام امروز ماما شکم منو معاینه کرد گفت به شکمت میخوره ۲۶ باشی دو تا ماما چک کردن گفتن ۲۶

گفتن یا بچه ات به پهلویه یا بچهوات خوب رشد نکرده

یکم‌نگران شدم نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقن بچم از هفته ۲۸ شرو کرد به وزن گرفتن اونم چه وزن گرفتنی دیگه رسیدم به ۳۸ هفته داشتم میترکیدم. 

دیگه بچم همون ۳۸ هفته دنیا اومد انقدم جاش تنگ بود همه جاش کبود بود‌. خدا رحمش کرده بود خفه نشده بود تو شکمم.

شما هم نگران نباش یهو دیدی عینه من باشی بچت ازین به شرو کنه به وزن گرفتن

من سره بچه دومم رفتم ماما منو انداخت به شک روانیم کرد خدا ازش نگذره. فرساد سونو گرافی رفتم اونجا هم با اینکه جایه سرشناسی بود گفت ابه دوره جنین از ۹ اومده رو دو . خدا میدونه چی گذشت به من از شب تا صب گریه کردم . شوهرمم میگفت از خدا چیزی به زور نخاه دیگه اینو گفت میخاست خودمو بکشم. دیگه فرداشم دوباره رفتم یه سونویه دیگه اونجا هم نگاه کرد گفت با احتسابه سونویه اولن الان نباید ۳۴ هفته باشی باید ۲۸ هفته باشی‌ وزنه بچتم بالاست. ازمایشه قندتو پیگیر باش بع بچه ۲۸ هفته نمیخوره. هیچی دیگه همه چیم ریخت بهم  . دکترممم سرگردون شده بود. 

سره همین هرهفته گفت بیا پیشم معاینه منم یه روز درمیون میرفتم بیمارستان و پیشه دکترم نوار قلب میگرفتم . 😕

خیلی سخت گذشت بهم.

توام پیگیر باش اونم جایه خوبو مطمئن برو. ایشالا ک بچت به سلامت بیاد بعلت

من سره بچه دومم رفتم ماما منو انداخت به شک روانیم کرد خدا ازش نگذره. فرساد سونو گرافی رفتم اونجا هم ...

وااای خدا لعنتشون کنه که با بی سوادیشون ماها رو استرس میدن

آخرش نی نی ات تو هفته چندم با وزن‌چند به دنیا اوند ؟

وااای خدا لعنتشون کنه که با بی سوادیشون ماها رو استرس میدن آخرش نی نی ات تو هفته چندم با وزن‌چند به ...

من جفت زایمانم زود انجام شد. بدونه دردو هیچی دهانه رحمم ۴سانت باز بود . 

هفته ۳۸ دنبا اومد با وزنه ۴کیلو دویست